5 Eylül 2022 Pazartesi

BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'DAN BEYKOZ 1908 YÖNETİM OFİSİNE ZİYARET VAR

 

Beykoz Stadında gerçekleşen Beykoz Belediye Başkanlığınca Yaz Döneminde değişik spor dallarında düzenlenen Yaz Spor Eğitimlerinin kapanış töreninde bir de sürpriz ziyaret vardı!

Kapanış töreni için kurmayları ile birlikte Beykoz Stadına gelen Belediye Başkanı Murat Aydın, törenin bitimi sonrasında Beykoz Stadı içinde bulunan Beykoz 1908 A.Ş. Yönetim Ofisine geçti.

Beraberinde Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam ile bir nezaket ziyaretinde bulunan Murat Aydın'a, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu duyduğu memnuniyeti ifade ederken ortaya hoş ve renkli sohbet de çıkmış oldu.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, ziyaretin ardından Kulüp Sosyal Medya Hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi, " Ziyaretten son derece mutlu olduk. Moralimiz ve motivasyonunuz yükseldi. Karşılıklı kahvelerin içildiği sohbette ana konu Beykoz 1908 ve sporun çocuklarımız ve toplum üzerindeki etkisiydi. Nazik ziyaretinden ötürü Sayın Murat Aydın ve Fatih Sağlam'a teşekkür eder, Beykoz'umuzun aydınlık geleceği için tekrar bir araya gelmeyi dileriz."



Bu arada Başkan Murat Aydın'ın ziyaretinde Beykoz 1908 Ofisinde ilçe spor kulüplerinden programı takip etmek için gelen bazı temsilciler de vardı...Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Pehlivan Gündoğdu, Poyrazköy Gençlikeli Sk Başkanı Abdülselam Bulut bu isimler arasında idi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder