10 Eylül 2022 Cumartesi

TALİP ERCAN, " YENİ SEZONDA BEYKOZ 1908 HAKKINDA İLK DÜŞÜNCELER "


Beykoz Kulübü ile olan muhabbetimizi bilmeyen yoktur...hayatımızda çok önemli yeri var...

Bu güne kadar sayısını hatırlayamadığım kadar Teknik Direktörün antrenmanlarını izledim, sayısız kez maçını takip ettim...her sene her sezon bambaşka umutlar ile başlanıyor lige...

Beykoz 1908 'de 202-23 sezonun çalışmalarında 2 maç iki de antrenman izledim...ilk hazırlık maçında Karacaahmetspor maçında il yarıda iyi ikinci yarıda kötü bir görüntü vardı.

İkinci hazırlık maçında tabiri caizse karşısında gencecik ama haftalardır antrenman  yemiş genç oyuncuların müthiş koşu ve baskısı ile daha kadrosu oturmamış bir takım ile olabildiğince mücadele edilip galip gelindi. Bu maçta tecrübeli isimlerin ne kadar takımın katkı sunacaklarını fazlası ile gördüm.

Şimdi geldi sıra 3.maç , bu karşılaşmanın duyurusu sayfalarda yapıldı, öncekilerin ben bile kısa süre öncesinde haber alıp izleyip aktarmıştım.

Gelelim bugünkü maça...rakip Fikirtee Dumlupınarspor, Teknik Direktörümü Zafer Öğer kadrosunu çeşitli arayışlar, denemeler ile oturtma düşüncesinde. Bu sebeple rakip Beykoz'un isminden de ötürü baskılı, heyecanlı yenmek için çıkacak bu bir gerçek.

Ha bu mu müthiş transferler yapan Beykoz diye takılıp kalmayın , daha yeni birkaç antrenmana çıkan isimler var takımda...onlara hatalar yaptığında moral verip daha da şevklendirmeliyiz, sonuçta bir hazırlık maçı desek de bazıları tribünden lafını esirgemeyecek o da başka konu.

Ben diyorum ki kadro iyi, camiada birleşip takımına içeride dışarıda destek olmalı. Ligdeki gruba da bakacak olursak Daha dünkü kulüpler için Beykoz'u yenmek müthiş reklam, hele ki taraftarı olan bir takımı...

Peki ne yapalım? diye soracak olursanız sabırla destek olalım bu takıma...mesela Süper Lig deneyimli Onur var forvet ilk hazırlık maçında idman eksikliği vardı iyi değildi hata çıktı, ikinci izlediğim maçta ise 10 günlük sürede kendini öylesine geliştirmiş ki maçı kurtaran adam oldu.

Gelin yepyeni umutları yepyeni ama, fakat, ancak demeden yeşertelim...bundan başka Beykoz Takımı mı var? 

Yerel yöneticiler de artık takım satın alma yoluna mı gider başka yola mı gider bu takımı üst liglere kesinlikle atmalı...son zamanlardaki yaklaşımları ete kemiğe bürünmeli diyorum.

Haydi hep birlikte saat 17.30 da Beykoz Stadına....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder