6 Eylül 2022 Salı

BEYKOZ STADINDA RENKLİ BİR YAZ OKUL KAPANIŞ TÖRENİ VARDI


Beykoz Stadı’nda gerçekleştirilen kapanış programında yüzlerce genç bir araya gelerek geçir töreni gerçekleştirdi.

Yaz spor okullarında 16 branşta eğitim alan 4 bin 402 genç bugün programın kapanışını yaptı.

Çok sayıda velinin de katıldığı programla yaz spor okullarının kapanışı yapılırken, kış dönemi için de hazırlıklar başladı.




Etkinlikte konuşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yetiştirdikleri evlatlar için anne ve babalara teşekkür etti.

Aydın, “Rabbim gencecik evlatlarınızın geleceğini güzel eylesin. Rabbim o günlerini görmeyi nasip etsin. Bu gençlere de teşekkür ediyorum. Yaz spor okullarına evlatlarınızı göndermeye karar verdiniz onlar da bu karara uygular. Onlar da birkaç aydır bizimler beraber, evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Sporcu hocalarımız, bu gençlere olan fedakarlıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Murat Aydın, “Geleceğimiz emin ellerde! Sporla, kültür-sanatla donanım kazanmış bir nesil yetişiyor. Bu güzel gençler için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.




“Ay yıldızlı bayrağın teminatı bu gençlerdir”

Kendisine ve ekibine yetki veren Beykoz halkına teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Beykoz Belediye Başkanı Aydın, şunları kaydetti:

“Bu organizasyonları Beykoz belediyesi olarak gerçekleştiriyoruz. Bu organizasyonları yapma yetkisini Beykozlular verdi. Sizlerin huzurunda hemşerilerimize verdikleri yetki ve sorumluluk için teşekkür ediyorum. Gençlerimiz sağlıklı olsun, mutlu olsun, geleceğe umutla baksınlar diye arzu ediyoruz. Bu arzularımız inşallah gerçek olsun diye de dua ediyoruz. Gerçekten son derece anlamlı, son derece önemli bir faaliyet icra ediliyor.

Klasik bir spor hareketi olarak görmemek lazım. Sağlıklı, özgüvenli, kendilerine inançlarının gelişmesi için spor, kültür-sanat önemli. Çocuklarımız hangisini istiyorsa o. Biz bu anlamda Beykoz Belediyesi olarak sizlerin emrinde olacağız. Dualarımız ay yıldızlı bayrağımız gök kubbenin üzerinde kıyamete kadar dalgalansın diyedir. Onun da teminatı bu gençlerimizdir.”

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli de etkinliklerde görev alan müdürlükleri tebrik ederek, anne ve babalara evlatlarıyla birlikte mutlu hayırlı ömürler diledi.

Törenin ardından yaz spor okullarına katılan yüzlerce öğrenciye katılım belgesi takdim edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder