13 Mart 2019 Çarşamba

BAĞIMSIZ BEYKOZ BELEDİYE BŞK.ADAYI MURAT ARDA'DAN SÜRPRİZ ZİYARET VARDI


31 Mart Seçimlerimde Beykoz Belediye Başkanlığı için Bağımsız Adaylığını açıklayan isimlerden Murat Arda, güzel bir ev sohbetine neden olan sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Beykoz Havadis İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Talip Ercan'ın Şahinkaya Mahallesinde yaşayan Annesi Safiye Ercan'a gelen Murat Arda, Selanik tarafından da hemşehrisi olan Safiye Anne ile hoş bir sohbet ortamı yaşayıp, kendisini Edirne'de misafir etme niyetinde olduğunu söyleyip sağlıklı günler dileğinde bulundu.

Kavacık Dörtyol'da " Arda Pet Shop " adlı Akvaryum ve Kuş Galerisi Sahibi olan Murat Arda, beraberinde getirdiği Akvaryum'u bizzat kurarak Safiye Ercan'a hediye etti ve yaşadığı rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Murat Arda ile birlikte gelen ERHA Beykoz Haber Ajansı Kavacık Bölge Temsilcisi Mehmet Ali Tomar  ile Beykoz İlçesinde yaşanmakta olan seçim sürecine ilişkin özel anekdotların paylaşıldığı ziyarette Murat Arda  Beykoz Esnafları adına çıkmış olduğu adaylık süreci ve yapmış olduğu ziyaretlerde yaşadıklarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder