14 Mart 2019 Perşembe

MUHARREM KAŞITOĞLU'NDAN IHH BEYKOZ TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri dolayısı ile yapmış olduğu ziyaretlerden birisi için İHH ( İnsani Yardım Vakfı ) Beykoz Şubesinde idi.

Kavacık'ta bulunan IHH Beykoz Şubesine yapmış odluğu ziyarette Muharrem Kaşıtoğlu'na Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Partinin Beykoz Belediye Meclisi Adaylarından Yılmaz Özdemir ile diğer partililer eşlik etti.

İHH Beykoz Şube Başkanı Uğur Yoleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, Muharrem Kaşıtoğlu'na çıkmış olduğu bu yolda muvvaffakiyetler diledi. Daha sonra İHH Beykoz Şubesi oalrak yapmış oldukları çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Yoleri, İHH'nın Mazlum İslam Coğrafyası başta olmak üzer çok önemli görev, sorumluluk ve misyonu olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu ise İHH'nin gerek Ulusal gerekse de Uluslaraarası boyuttaki çalışmalarını her zaman takdir ile karşıladığını söylerken, her zaman yanlarında olduğunun mesajını iletti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder