14 Mart 2019 Perşembe

KAVACIKSPOR, ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu Takımlarından olan Kavacıkspor'da Pazar günü oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor müsabakasının hazırlıkları yapılan son antrenman ile sona erdi.



Yeşil-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Suat Yıldız, öncelikle geçen hafta sonu oynadıkları ve sezonun ilk yenilgisini aldıkları hatırlatırken, " Bilindiği üzere bu maça kadar çıkmış olduğumuz 23 karşılaşmadan mağlubiyet almamıştık. Bu maça ilişkin konuşmak isteyip de konuşmayacağım yaşanmışlıklar var. Biz hakem takdir hatalarının rakibimiz lehine olması, yüzde yüz penaltılarımızın verilmemesinin bizi son derece üzdüğünü belirtmeden de geçemeyeceğim. Herkesi vicdan ile baş başa bırakmak isterim. Şimdi önümüzde önemli bir maç daha var, geçen hafta sezonun ilk yenilgilerini yaşayan iki ekibin mücadelesinin futbol adına güzellikler içermesi hakem kararlarının hangi taraf için olursa olsun ön planda olmayacağı bir maç diliyorum " şeklinde konuştu.



Kavacıkspor Takım Kaptanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulunun en aktif isimlerinden de olan Bedri Güntay ise yaptığı açıklamada, " Geride kalan hafta sonunda ligde ilk yenilgimizi almamız bizi üzmedi değil, hele ki bu yenilginin hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet olması içimizi daha da yaraladı, adeta kahrolduk. Çok komik kararların, tercihlerin muhatabı olduk. Biz Kavacıkspor olarak Lige renk katma düşüncesinde olan, pozitif anlamda futbolun güzelliklerini yansıtma düşüncesinde olan bir takımız. Ve bu özelliğimizi de sezonun son maçına kadar da taşımak istiyoruz. Pazar günü belkide Klasman Grubunun en kritik maçlarından birine çıkacağız. İyi bir çalışma süreci yaşadık ve galibiyetle dönmeyi çok arzu ediyoruz. Bunun için de sahada her ne şartta ve durumda son dakikaya, son düdük çalıncaya değin mücadeleden kesinlikle vaz geçmeyeceğiz. Kazanırız, ya da kaybederiz ancak -Ben bu maçta elimden gelen her şeyi yaptım- diyebilecek bir şekilde maç sonunu getireceğiz " diye konuştu.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder