13 Mart 2019 Çarşamba

MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATINDAN EV ZİYARETLERİ DEVAM ETMEKTE


Cumhur İttifakının MHP kanadından 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili yoğun bir mesai yaşanmakta. Gerek ittifakın diğer kanadını oluşturan Adalet ve Kalkınma Partililer ile gerekse de onlardan ayrı etkinlik ve
ziyaretler gerçekleştirilirken Beykozlulardan alınan mesajlar, Cumhur ittifakının kabul gördüğü yönünde idi. Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı  Ev Ziyafetlerine devam ederken Cumhur İttifakının neden kurulduğu, yerel seçimlerde ne tür bir işbirliğine gidilmekte olduğu konusunda ayrıntılı bilgi aktarımında bulunulmakta.


Bu kapsamda yapılan son ev ziyaretlerinden birisi İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, ilçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi Adayları ile Birlikte idi ve Çiğdem mahallesinden Hasan Okumuş'un evine misafir olundu.

Oldukça nezih bir ortamda yapılan sohbetler ile 31 Mart seçimlerinin neden bu kadar önemli olduğu konusunda İlçe MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'ın yaptığı konuşmanın ardından ev sakinlerinden yöneltilen sorulara da cevaplar verildi. İlçe Başkanı Karaman ziyaretin sonunda göstermiş oldukları misafirperverlik ve seçimler öncesindeki duruşlarından ötürü Okumuş ailesine teşekkürlerini iletti.

“Beykoz Tek Yürek”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder