12 Mart 2019 Salı

KAŞITOĞLU, " SÖZ DE DEĞİL, ÖZDE, YOKUŞLARDA DÜZDE " DEYİP GÜMÜŞSUYUNU ARŞINLADI

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, 31 Mart Seçimleri öncesinde en yoğun mesai harcayan adayların başında gelmekte. Her günü dolu, dolu geçiren Kaşıtoğlu ve beraberindeki Saadet Partili ve gönüllüler ekibinin son ziyaretlerinden birisi Gümüşsuyu Mahallesinde idi.

Özellikle dik yokuşları ile de bilinen mahallede sıfır noktadan en yüksek noktaya varıncaya değin bir çalışma yapan Kaşıtoğlu ve arkadaşları güzergah boyunca kendilerine gösterilen ilgiden bir hayli memnun idi. ” Sözde değil özde, yokuşlarda düzde…” sloganı ile gerçekleşen ziyarette Beykoz Belediye Başkanı olduğu anda yapacakları çalışmalar ve projeler ile ilgili kısa bilgi paylaşımında bulunan Kaşıtoğlu,


 Bizim Beykoz’un her düzlüğünde ve yokuşunda izimiz bulunmakta…yine bu seçimlerde de vatandaşlarımıza umut satanların söylemlerine kesinlikle inanılmamalı…ortaya koyduğu projelerin birçoğu ısıtılıp, ısıtılıp yine servis dilen projeler içermekte.




 Beykoz için 5 yıldızlı Saadet Projeleri adı altında beyan etiğimiz projelerimizde Beykoz’un çıkış yolunu sunmuş bulunmaktayız. Özellikle İmara ilişkin soruları geçiştirenlere, –Hele siz bir oy verin, sonrasında bakarız– mantığı güdenlere en iyi cevabı yılardır, hakir görülen, her seçim öncesinde ağzına bir parmak bal çalınmak istenen Beykozlular verecektir. ” şeklinde konuştu.


Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz da gerçekleşen etkinlikten memnuniyetle ayrılırken, ” Vatandaşlar nezdinde partilerine ve adayları Muharrem Kaşıtoğlu’na gösterilen teveccühün karşılığının İnşallah 31 Mart Akşamı alınacaktır. 



Beykoz’un en sorunlu mahallelerinden biri konumunda olan Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerinin kafalarındaki soru işaretlerine cevaplar verdik. Yaşadıkları ve doğdukları mahalle de kalma isteklerini bizlere ilettiler. İktidar Partisi kanadı ve adayından sorularına somut bir cevap ve karşılık bulamamaktan dolayı oldukça tepkililer. Bu seçim birileri için hüsran ile sonuçlanacak. ” 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder