11 Mart 2019 Pazartesi

COŞKUN TOSUN BEYKOZ GENÇLİĞİ İLE BULUŞTU



Kavacık’ta bulunan Salon Talia, tarihi günlerinden birine tanıklık etti. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un Beykoz gençliğiyle buluştuğu kahvaltılı toplantı,
tam bir şölene dönüştü. Toplantıda CHP Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı Sevim Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundular.
Yaklaşık 500 kişinin katılım sağladığı organizasyonda Coşkun Tosun’un gençlere yönelik konuşması taraftar gruplarının marşları ve destek sloganlarıyla sık sık kesildi.

COŞKUN TOSUN: “COŞKUN ABİLERİNİN ÇAĞRISINA KOŞAN GENÇLERE SİYASET YAPMAM”

Sözlerine “Sizlerle gurur duyuyorum sevgili gençlik” diye başlayan CHP Adayı, “Ben bugün buraya zerre kadar siyaset yapmaya gelmedim. Çünkü bir Pazar sabahını kendine, ailesine, arkadaşlarına ayırmayıp Coşkun abilerinin çağrısına koşan gençlere karşı siyaset yapmanın lüzumu yoktur. İşte bu yüzden Beykoz kazanacak diyorum. İşte bu yüzden Coşkun Tosun değil, Beykoz’un gençleri kazanacak diyorum.” dedi.

“BEYKOZ’A NEFES ALDIRACAĞIZ”

Tosun, sözlerine şöyle devam etti: “Benim genç dostlarım, ne yazık ki, birilerinin Beykoz’a dair çok acımasız planlar yaptığından haberdarız. Ama hiç enseyi karartmayacağız. İçiniz rahat olsun çünkü onların sinsi planlarına karşı bizim de Beykoz’a nefes aldıracak, Beykozlulara bir oh dedirtecek planlarımız, projelerimiz var. Her şeyden ötesi, bizim Beykoz’a dair hayallerimiz, umutlarımız var. Ticareti bitirdiler Beykoz’da, fabrikalarımızı kapattılar, insanımızı yoksulluğa mecbur ettiler. Aileler parçalanıyor artık Beykoz’da. Çünkü insanlar işsiz. İşsizlik huzursuzluk demek, mutsuzluk demek. O ailelerin çocukları mutluluğu gidip kötü alışkanlıklarda aradılar.”

“ŞU FAKİR HALKININ CEBİNDEKİ PARAYLA MESİRE ALANI YAPIP OKÇULAR VAKFI’NA VERDİLER”

“Bugün maalesef Beykoz, İstanbul’un 39 ilçesi içinde eğitimde sonuncuyken madde kullanımında ise birinci sıradadır. Bakın daha 2 gün önce herkesin çok beğendiği 41 projelik lansmanımızı yaptık. Bugün halkın hizmetinde olmayan pek çok değeri yeniden sizlerin hizmetine sunacağız. Belediyenin bir düğün salonu bile yok. Beykoz’da bir nikâh salonumuz yok. Bir Beytaş’ımız vardı, milyarlarca lira borca sokarak kapattılar. Şu fakir halkın cebindeki paraları alıp mesire alanına harcadılar, daha donra onu da Okçular Vakfı’na verdiler. Hem de bedelsiz! Ayıptır, günahtır yahu… Hiçbir sorunu çözmedikleri gibi sorun üstüne sorun biriktirdiler. Tüm bunların acısını da Beykoz halkına, en çok da gençlerimize ve çocuklarımıza yüklediler.

“1 NİSAN SABAHI BAMBAŞKA BİR BEYKOZ’A UYANACAĞIZ”

Değerli dostlar, ben yıllardır bu dertlerin içinde mücadele ettim. Yola çıkma nedenim de işte bu dertleri sona erdirecek gücümün ve projelerimin olmasından dolayıdır. Tek ihtiyacım olan sizlerin desteğidir. Eğer bu seçimde bana destek verirseniz, söz veriyorum size, belediyemizin tüm imkânlarını gençlerimize sunacağım. En az 2 spor merkezi, yüzme havuzu, kültür sanat merkezleri, sosyal alanlar… Aklınıza ne gelirse projelerimiz içinde mevcut. Göreceksiniz 1 Nisan sabaha bambaşka Beykoz’a, bambaşka bir İstanbul’a, bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız.

BEYKOZ 1908 MÜJDESİ

Bu arada burada açıklamayacaktım ama yeri geldi bir müjde vereyim. Beykoz’da iktidarı aldığımız andan itibaren ilk hizmetimiz Beykoz 1908’i düzlüğe çıkarmak olacaktır. Göreceksiniz, Beykoz gençlik ve spor anlamında Türkiye’nin en önemli markalarından biri olacak.” dedi.

Konuşmanın ardından büyük bir coşkunun yaşandığı toplantı, Coşkun Tosun’un Beykozlu gençlerle çektirdiği aile fotoğrafıyla sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder