15 Mart 2019 Cuma

ŞEFİK YAVUZYILMAZ'DAN CUMA NAMAZI SONRASI LOKMA DAĞITIMI VARDI


Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclisi Üyelik Adaylığı olan İncirköy Mahallesi Muhtarı Şefik Yavuzyılmaz, Cuma Namazı sonrasında Gümüşsuyu Merkez Cami Cemaatine Lokma Tatlısı ikramında bulundu.


Cemaat ile kılınan namazın ardında çıkışta kurduğu stant ile öncelikle hayırlı cumalar dileğinde bulunan Şefik Yavuzyılmaz vatandaşlardan teşekkür aldı. Önceki dönemlerde de Beykoz Belediye Meclisi Üyeliği yapa tecrübesine sahip olan Şefik Yavuzyılmaz 3 Dönemdir yapmakta olduğu İncirköy Mahallesi Muhtarlığı esnasında da başarılı çalışmalara imza atmasını bilmiş bir isim olarak da bilinmekte idi.

Şefik Yavuzyılmaz geçmiş Meclis Üyeliği döneminde de en aktif Meclis Üyesi olarak dikkat çekmiş bir isim idi. Yıllardır sevdiğimiz saydığımız bir isim olan Şefik Yavuzyılmaz'ın lokma tatlısından bizde bu Cuma Namazını aynı Camide eda edenler arasında olduğumuzdan nasiplendik ve kendisine başarı dileklerimizi ilettik.

Şefik Yavuzyılmaz bu etkinliği her sene vefat eden vatandaşlarımız için yaptığını hatırlatırken, " Vefat eden Beykozlu hemşehrilerimize Yüce Allah'tan Rahmet, hastalara şifa dertlilere deva borçlu kullarına edalar dileğinde bulunma istiyorum " dedi.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder