12 Mart 2019 Salı

MURAT AYDIN BEYKOZ 1908 SEVDALILARI İLE BULUŞTU


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde Beykoz SK Sevdalıları ile bir akşam programında bir araya geldi.


Boğazın Yargıçları ile gerçekleşen buluşmada Ak Parti İstanbul Milletvekillerinden Pervin Tuba Durgut, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın katılımlarının yanı sıraynı zamanda Beykoz Spor 1908 Yönetim Kurulu Üyesi de olan Salih Dursun'da bulunanlar arasında idi.

Beykoz Tribünlerinin Liderlerinden olan İbrahim Yıldırım buluşmada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, "Değerli Büyüklerim ve konuklarımız, sevgili dostlarım, yıllarca kader birliği ettiğimiz kardeşlerim ve abilerim…Bizler Beykoz’a, Beykoz Spor Kulübüne gönül vermiş, onun futbol takımının müsabakaları için gittiğimiz şehirlerin sayısını bile unutmuş forma sevdalıları olarak, son yıllarda yaşanan tablodan hiç de memnun kalmadık ve de kalmayacağız da….




Beykoz Spor Kulübü 111 Yıllık mazisi ile ilçenin en büyük değer ve markalarından biri olmuştu. Hali hazırdaki durumuna bakarak bu kanı içinde olmayan gönlü kırılmış dostlara diyeceğimiz o ki, hangi ligde olursa olsun takibe, desteğe devam edeceğiz. Elbetteki bu makus talihimiz bir gün sona erecek, biz işte o anın 31 Mart’ta yapılacak seçimler sonrasında olmasını arzu ediyoruz."



" Gerilere gidip, o, bu , şu diye suçlu aramanın artık bir sonuç getirmeyeceğini düşünerek sadece ve sadece bu şalı tarihi yeniden hak ettiği yere gelmesi için el, ele vermekten başka da çaremiz yok…31 Mart seçimlerinin bu anlamda beklentilerimize cevap verecek neticeler getirmesini canı gönülden arzu etmekteyiz…




Beykoz bizler için paha biçilmez bir altın, mücevher gibidir, nasıl ki altın çamura batmakla değerinden bir şey kaybetmeyecek ise Beykoz Spor Kulübü de şanlı tarihi ile son 10 yıllık süreçte yaşanan, üzüntü verici durum nedeni sevenleri nezdinde değerini aynen muhafaza etmektedir. 




Siz değerli büyüklerimizden ricamız, isteğimiz Beykoz İlçesinde Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulmuş, Cumhuriyet Döneminde en parlak günlerini yaşamış Kulübümüze tabiri caizse bir el atmanız….Beykoz Spor Kulübü ilçe sosyal hayatında gündemi oluşturan konularda ilk 3 sırada her zaman yer almıştır, ilçemizin sosyal anlamda gelişebilmesi, bir ivme yakalayabilmesi için olmazsa olmazlardan biri Beykoz Spor Kulübünün ayağa kaldırılmasıdır. "



Murat Aydın Salona geldiğinde masaları tek, tek dolaşarak Beykoz Sevdalılarının ellerini sıktı, tanıştı. Aydın Programın ardından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi, " Beykozspor’un taraftar grubu Boğazın Yargıçları ile buluştuk. Mazisi bir asrı geçen takımımıza gönül veren hemşehrilerimizle sarı-siyaha bürünmüş bir akşam geçirdik. Beykozumuzun asırlık bir futbol geçmişi var. 



Beykozspor, Anadoluhisarıspor, artık çok anılmasa da Lahanacılarspor ve Bamyacılarspor... İlçemiz, birçok yerde futbolun F’si bilinmezken dört tane futbol takımına sahip bir yerdi.Takımlarımız şu anda arzu ettiğimiz yerlerde değil. Ama biliyoruz ki, aslolan Şahin Köktürk Hoca’nın, Kelle İbrahim’in ruhudur. Biz bu ruhtan güç alarak, Beykozumuzun bu değerlerini eski ihtişamlı günlerine giden yola sokmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder