13 Mart 2019 Çarşamba

SEDAT MUHTARA ÖZGÜR TAN MÜDÜRDEN ZİYARET VAR


Beykoz İlçesinde muhtarlıklar içerisinde mahallesindeki okul ile en çok ilgili muhtarların başında gelen Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun'a, özel bir ziyaret vardı.


Bir önceki Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde başlayan saygı dolu ortam ve sorunlara çözüm noktasında yapılan işbirliği nedeni ile Bahattin Özyazıcı İlkokulu'nu ilçenin aktif okullarından yapan Okul Müdürü Özgür Tan, Muhtar Sedat Altun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeler yer verdi..." Rüzgarlıbahçe Bahattin Özyazıcı İlkokul Müdürümüz sayın Özgür Tan Muhtarlığımızı ziyarete geldiler. Öğrenciler ve Okulumuzda daha ne gibi faydalı işler yapabiliriz diye istişare ettik. Sayın Müdürüm Beş yıl oldu geleli gerçekten çok büyük bir özveri ile öğretmen kadrosuyla beraber okulumuzu özel bir kolej konumuna getirdiler. Mahallemiz halkı adına başta Müdürümüz Özgür Tan'a,Müdür Yardımcımız Yakup Koç , ve emekçi tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum 
Her zaman yanlarında olmaya destek olmaya devam edeceğim" 

Bahattin Özyazıcı İlkokulu Müdürü Özgür Tan ise göreve başladığı ilk günden itibaren Rüzgarlıbahçe Muhtarlığı ile sağlam temellere dayanan bir çalışma ortaklığı yaptıklarını hatırlatırken, " Değerli Muhtarımız bizim ne zaman sıkıntımız, çözüm bekleyen bir problemimiz olsa yanımızda oldular. Bugün okulumuzda çözülen birçok problemde kendisinin yapmış olduğu takiplerin, başvuruların ve bizzat yaptığı çalışmaların payı kesinlikle inkar edilemez. 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler kapsamında çıkmış olduğu yeni yolda başarı dileklerimizi kendisine iletik " şeklinde konuştu.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder