10 Mart 2019 Pazar

COŞKUN TOSUN: “TOKATKÖYLÜ GERÇEKLERİ GÖRDÜ”



Beykoz’da iyice kızışan seçim yarışında adayların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun da özellikle imar sorunları nedeniyle yıllardır büyük sıkıntılar yaşayan Tokatköy’e ayrı bir önem veriyor.

Bölgede daha önce de sokak çalışmaları yapan CHP Adayı, “Temas etmediğim Tokatköylü kalmayacak” diyerek soluğu bir kez daha Tokatköy sokaklarında aldı.

Son durak meydanından başlayarak bütün Tokatköylü gezen, semt sakinleri ve esnafın halini hatırını soran Tosun, kendilerine hayırlı işler diledi. Coşkun Tosun’un Tokatköy ziyaretinde eşi Nurgül Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Temsilcisi ile partililer de hazır bulundular.

Coşkun Tosun’u yolda görerek yanına gelen mahalleliler, sorunlarının sadece imar, plan ve mülkiyet olmadığını, özellikle gençlerin işsizlik yüzünden bunalıma girdiklerini, evlerinde bazen pişirecek yiyecek bulamadıklarını ifade ettiler.

Kendilerine Beykoz için hazırladıkları 41 Proje’yi anlatan Coşkun Tosun, “Sizlere söz veriyorum, 31 Mart’tan sonra evlerinizde huzurla yatacaksınız. İstihdamı arttıracak ve imar sorunlarını çözecek pek çok projemizle geliyoruz. Zaten gerçekleri artık gördünüz. Şimdi yeter ki, Tokatköylüler olarak geleceğinize sahip çıkın.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder