8 Mart 2019 Cuma

BEYKOZ'UN ZABITALARI MEMURİYET YEMİNİ ETTİ


Beykoz Belediyesi bünyesinde çalışan zabıta aday memurlar düzenlenen yemin töreniyle asaletlerini alarak yemin etti.

Beykoz Belediyesi tarafından belediye iç avluda düzenlenen programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, başkan danışmanları ve belediye personeli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda Beykoz Belediyesi tarafından 2016 yılında kurumun ihtiyaçları doğrultusunda ilana çıkarılan zabıta personel alımına istinaden merkezi usülle gelen ve KPSS sınavı sonuçlarına göre kuruma atanan 21 aday zabıta memuru yemin ederek asli memur olmaya hak kazandı.
Başkan Çelikbilek: “246 bin Beykozlu’ya hizmet için yemin ediyorsunuz”             
Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Yemininizi yaptığınızda yeni bir hayata başlayacaksınız. Bu sizin sorumluluklarınızı da artıracak. Yemininizle o sadakatle bu yolda hayatınızı devam ettireceksiniz. Belediyemiz bünyesindeki 1400 çalışanımızın hepsi bizim için özeldir. Siz de inşallah hayırlı görevlerde bulunarak emekliliklerinizi buradan elde edersiniz. Helal olarak elde ettiğiniz az imkân, helal olmayan çok büyük imkânlardan daha hayırlıdır. Bunu düstur edinin, hiç aklınızdan çıkartmayın. Bu hayatınızın olumlu gelişimine de katkıda bulunacaktır. Allah evinize helal lokmanın dışında bir lokma girdirmesin. 246 bin Beykozlu’ya hizmet için yemin ediyorsunuz. Allah gayretinizi arttırsın. Görev hak etmek için yaptığınız emeklerinizi, sınavlardaki başarınızı tebrik eder, yemininizin ve asli vazifeye geçişinizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
İnsan Kaynakları Müdürü Oğuzhan Kocatürk: “Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum”
İnsan Kaynakları Müdürü Oğuzhan Kocatürk, “Aday memurlarımız eğitim ve staj süreçlerini başarıyla tamamlayarak son aşamada yemin ettiler. Yeminle birlikte tüm haklarını elde ederek, memuriyetin yükümlülükleriyle de karşı karşıya kalacaklar. Edeceğiniz yeminle devlet memuruna yakışır biçimde ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu, çalışkan, dürüst, vakarlı bir şekilde görev yapacağınıza inancım tamdır. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından aday zabıtalar hep birlikte yemin etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder