7 Mart 2019 Perşembe

TFF-TÜFAD " MUSTAFA ÖZDEMİR " ANTRENÖRLÜK KURSU TÖRENLE TAMAMLANDI


TFF ile TÜFAD işbirliğinde Kavacık Spor tesislerinde 25 Şubat tarihinde başlatılan Futbol antrenörlük kursu 7 Mart  tarihi itibaren sonlandırılmıştır. Kursa katılan 30 kursiyere TFF eğitmenleri M. Nedim Karadeniz ve Adem
Tandoğan tarafından eğitimler 11 gün boyunca dolu dolu aktarılmıştır. Kursun kapanış konuşmasını Tüfad İstanbul başkan vekili Doç. Dr Mehmet Yorulmazlar yaparak kursiyerlere önerilerde bulunmuştur.


Bisk Başkanı Asim Özdemir’in konuşması sonrası kursa ismi verilen ilçemizin önemli spor adamı Mustafa Özdemir de Tüfada ve TFF ye teşekkür etmiştir. Kavacık spor kulüp başkanından tesislerini açtıkları için teşekkür edilmiş ve kendisi de kapanış konuşması gerçekleştirmiştir.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Bülent KÜÇÜK konuşmasında; ” İnsanlar kişisel amaç ve arzularını gerçekleştirmek için bir gruba ve grubu yönetecek ve istenilen hedeflere ulaştıracak liderlere ihtiyaç duymaktadırlar. Bu durum spor Kulüpleri ve Takımlar içinde geçerlidir.Her takım yönetilecek ve istenilen hedeflere ulaştıracak bir lidere yani bir lider olarak antrenöre ihtiyaç duymaktadır. Bir antrenörün en önemli görevlerinden biri takım üyelerini motive etmektir. Böylelikle antrenörlük, liderlik ve motivasyon kavramları birleşmiş ve başarıya giden basamaklar halini almıştır. ”
” Yapılan bu kurs amatör futbol antrenörlerinin liderlik davranış tipleri ve kullandıkları motivasyon tekniklerinin belirlenmesi amacı ile yapılmıştır. Hayatın bir öğrenme olduğu ve bu öğrenmenin sınırının olmadığını, bilginin geliştirilebilir olduğunu,yapılan bu kurs antrenörlük yaşantısında sadece ilk basamaklarda olduğunu belirtti.
”Siz değerli arkadaşlarıma antrenörlük hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek sözlerine son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder