5 Mart 2019 Salı

MUHARREM KAŞITOĞLU'NDAN BEYKOZ İÇİN 5 YILDIZLI SAADET PROJELERİ İLE GELİYOR..


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu " Beykoz için 5 yıldızlı Saadet Projeleri " adı altında yapacakları projeleri ilçenin dört bir yanındaki evler ile buluşturmakta.
" Dürüst Başkan Dürüst Yönetim " Sloganı ile yola koyulan Kaşıtoğlu'nun 5 Yıldızlı Saadet Projeleri şu başlıklar altında oluşmakta...

İmar ve Şehircilik Projeleri
İstihdam Projeleri
Trafik ve Ulaşım Projeleri
Gençlik ve Spor Projeleri
Tarım ve Hayvancılık Projeleri
Sosyal Projeler

İmar ve Şehircilik Projeleri adı altındaki bölümde en önemli vurgulanan konu ise " Müstakil Tapuya Geçiş " başlığını taşımakta ve Büyük Parsellerde Hissesi olan Tapu Sahiplerine Müstakil Tapu verilecek.

Yerinde Dönüşüm başlığı altındaki bölümde ise Beykozluları yine yakından ilgilendiren mesajlara yer verilmiş durumda. Küçük Parsel Sahiplerine de Minimum Yapılaşma şartlarına uygun şekilde İnşaat yapma hakkı verilecek. % 50 ile Müteahhite vermek zorunda olan, kendi inşaat yapamayan vatandaşlarımıza Belediye olarak % 20 karşılığında biz yapacağız.

Hak Sahibine % 30 kazandıracağız. % 40 olarak düşünülen Dop Kesintilerini ortalama % 20 yaparak vatandaşımıza % 20 kazandıracağız. Böylece Beykozlunun Beykoz'da kalmasını sağlayacağız.

Kaşıtoğlu'nun açıkladığı İmar ve Şehircilik Projeleri kapsamındaki son projesi ise " Sosyal Konut Projeleri oldu. Buna göre Küçük arsası olup, imar gereği yeterli inşaat hakkı olmayan vatandaşlarımızın Beykoz'da yaşamasını sağlamak için Sosyal Konutlar üreteceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder