5 Mart 2019 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR'DAN KERİM İSTANBULLU'YA TEŞEKKÜR VAR


Spor Kulüpleri için olmazsa olmazlardan olan gönüllülerden yapılacak yardımlar Kulüp Faaliyetlerinin idame edilmesinde büyük önem arz etmekte. Maalesef bazı kötü örneklerine de rastlansa da ülkemizde Spor Kulübü
Yönetimleri için kuruluşlarındaki ilk ortak amaç, mahallelerinde bulunan çocuk ve gençleri spor bünyesinde spor yapmaya teşvik etmek, onlara sosyal bir faaliyet olarak seçenek sunabilmek..

Bahsettiğimiz sportif faaliyetlerin gerçekleşebilmesi için mutlak surette kulüp yönetimleri dışından da gerek mahalle sakinlerinden ve esnaflarından olsun, gerekse de ikili kurulan samimi dostluklardan muhabbet ortamlarından olsun maddi-manevi destek bulunması ise işin olmazsa olmazı konumunda.

Beykoz İlçemizin mütevazi kulüplerinden olan Gümüşsuyuspor, bu güne değin kendi yağı ile kavrulma gayretinde olan bir spor kulübü görüntüsü çizerken, diğer yandan bünyesinde görev yapan Yönetici ve başkanlarının samimiyetinden olsa gerek, dışarıdan yardımları da alabilmekte.

İşte onların son örneği soyadı gibi İstanbul'da ikamet eden ve İş Dünyasında başarılı çalışmalara imzasını atmış bir isim olan Kerim İstanbullu'da Gümüşsuyuspor için, bu çocukların geleceği için ben de varım, benim de çorbada bir tuzum olsun misali Yeşil-Beyazlı ekibe maddi manevi katkı sunmakta.

Kerim İstanbullu ERHA BEYKOZ HABER AJANSINA yaptığı açıklamada gönül rahatlığı ile katkıda bulunmakta olduğunu söylerken, " " Burada gençlere önem ve emek veren insanların yanında olmak benim için gurur verici başarı demek sadece sportif anlamda değil daha çok gençlerimizi sokakların kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak ve sporla buluşturmaktır.Bu anlamda güvendiğim ve inandığım insanların bulunduğu Gümüşsuyu Spor Kulübüne maddi ve manevi desteklemeye her zaman devam edeceğim"

Gümüşsuyu Spor Kulübü Yönetimi ise Kerim İstanbullu gibi isimlerin arması gerektiğine dikkatleri çekerken, " Yapmış olduğu katkı ve bizlere vermiş olduğu desteği şükranla ve minnetle karşılamaktayız. Kulüp olarak yüzlerce çocuğumuza kapımız araladık. Onları spor ile buluşturmaktan dolayı mutluluk ve gurur yaşamaktayız " şeklinde açıklamada bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder