8 Mart 2019 Cuma

KAVACIKSPOR'DA İSTANBUL AĞRI HEYECANI BAŞLADI



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda yer alan iki namağlup takımının mücadelesi öncesinde son hazırlıklar tamamladı.

Murat Yılmaz Yönetimindeki Yeşil-Beyazlı ekip Klasman Grubunda çıkmış olduğu 3 maçtan 2 beraberlik bir de galibiyet ile ayrılıp grubunda 2.sırada bulunurken, İstanbul Ağrıspor Takımı ise aynı şekilde bir galibiyet ve 2 beraberlikle Beykoz Temsilcisi ile aynı puana sahip bulunmakta idi. Bu maçın grupta artık dengeleri değiştirmeye aday bir müsabaka olduğu konusunda herkes hemfikir durumda.
Kavacıkspor Kulüp Başkanı Suat Yıldız, kritik bir müsabakaya çıkacaklarını belirtirken,” Bu maçtan galibiyetle ayrılan taraf sıralamada avantaj yakalamış da olacak. Bu nedenle son derece çekişmeli bir maç geçmesini bekliyorum. Futbolcu kardeşlerimiz İnşallah camiamızı sevindirecek bir skora imzalarını atacak ” diye konuştu.
Beykoz Temsilcisinde Takım Kaptanı Bedri Güntay, arkadaşları ile birlikte maçta her zamanki futbollarını ortaya koyacaklarını söylerken, ” Bu tür maçlardan her türlü skor çıkabilmekte. Kazananın avantajına, avantaj katacağı, kaybedenin ise gerçekten de üzüntü yaşayacağı bir maç olacak. Hafta içinde iyi bir çalışma dönemi yaşadık. 90 Dakikada mücadele azmimizi muhafaza edip, mahallemize güzel bir skor ile döneceğiz ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder