4 Mart 2019 Pazartesi

CUMHUR İTTİFAKI BEYKOZ ADAYI MURAT AYDIN PROJE TANITIMINI YAPTI


Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Beykoz Projelerini vatandaşlara aktarırken, gördüğü ilgiden bir hayli memnun idi.


Adalet ve Kalkınma Partisinden Beykoz Belediye Başkanı olan ve bu partinin Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ile yapmış olduğu ittifakın ardından her iki partinin de ortak adayı konumunda olan Murat Aydın, Profesyonel bir çalışmanın ürünü olan projelerini tek, anlatırken özellikle Turizm Ağırlıklı projeleri ile dikkatleri fazlası ile çekmesini bildi.





25 Yıllık İl Genel Meclis Üyeliği ve son 4 dönem Belediye Başkanlığı ile yakaladığı çeyrek asırlık deneyim ve tecrübesi ile Beykoz'da Profesyonel bir ekip ile ciddi projeler yapma niyetinde olduğunu söyleyen Aydın, Beykoz'un Allah'ın bahşettiği çok güzel bir yer olduğuna vurdu da yaptı.



Öte yandan Murat Aydın'ın ve diğer konukların misafirlerin yapmış olduğu konuşmalar esnasında tribünlerdeki gençlerden " Seni Başkan Yaptıracağız " tezahüratı sıklıkla yansırken, bazı bölümlerde ise " Tribünlere 3 ayrı bölümde Recep-Tayyip-Erdoğan " koreografi dikkatleri çekip alkışları fazlası ile aldı.



Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki Programda Cumhur İttifakının her iki kanadından geniş bir katılım vardı...Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Gül, yine  her iki partinin Beykoz İlçe Başkanları Muhammed Hanefi Dilmaç ile Oğuzhan Karaman'ın yanı sıra partililer proje tanıtım programına en geniş anlamda katkı sundular.


Öte yandan Türk Vatandaşlığına geçerek Beykoz'da ikamet etmeye başlayan Dombıra Parçası ile tanınan Arslanbek Sultanbekov  etkinlikte kısa bir konser verirken, tribünlerden gelen yoğun istek üzerine  " Dombıra " parçasını iki kez tekrar okudu.








Bu arada Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Program sonunda küçük bir çocuğun kendisine taktim ettiği çiçeği, protokol bölümünden etkinliği takip eden eşine hediye etti.




MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman konuşmasına başlarken, tribünlerden " Ya Allah Bismillah Allah'u Ekber " sesleri yankılanırken, Karaman bu gruba Bozkurt İşareti ile karşılık verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder