9 Mart 2019 Cumartesi

CHP'DEN 41 KERE MAŞALLAH DENEREK PROJE TANITIMI VARDI



Beykoz’daki siyasi partilerin arka arkaya yaptığı proje tanıtımlarından birini de Cumhuriyet Halk Partisi gerçekleştirdi. Kavacık’taki Salon Talia’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısının başlığı ise “Yaşanacak Bir Beykoz İçin 41 Proje” oldu.

Toplantıda CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı Sevim Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, CHP Meclis Üyesi Adayları, Muhtarlar, STK Başkanları ve temsilcileri ile misafirler hazır bulundular.
Açılışın Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladığı toplantı, 41 Proje’nin sesli ve görsel detaylarla hazırlanmış sunumunun salonda bulunanlara izlettirilmesiyle devam etti.
COŞKUN TOSUN: “ARKAMIZDA HALK VAR HALK!”
Bu sunumun ardından kürsüye davet edilen CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, katılan herkese çok teşekkür ettikten sonra “Değerli konuklar, projelerimizin sunumunu hep birlikte izledik. Çocuklardan büyüklere, sporculardan engellilere, imar sorunlarından işsizliğe, trafikten sokak hayvanlarına değin tam 41 proje…  Gördüğünüz gibi hepsi birbirinden müthiş projeler. Ama bir şeyi bilmenizi istiyorum ki, bu projeler bizim AR-GE’mizin çalışmalarıyla üretildi. Arkasında da Prof. Dr. Gazi Zorel hocamız ve onun yanında da müthiş liyakatli bir kadromuz var. Peki, bunun dışında ne var? Bizlere desteklerini hiç esirgemeyen aday adaylarımız var. 45 yıldır Beykoz’da yaşayan ve bunun 35 yılını kamu yöneticiliği yaparken Beykozluların derdini dert edinen naçizane Coşkun Tosun var. Ama en önemlisi, tüm bu oluşunu destekleyen halk var halk!”
“BEYKOZ EĞİTİMDE SONUNCU, UYUŞTURUCU KULLANIMINDA BİRİNCİ”
“Hepiniz çarşıyı pazarı geziyorsunuz. Esnafı, vatandaşı görüyorsunuz. Bir de halkı bu hale getirenlere bakın. Arkalarında milyarlarca liralık iktidar gücü var. Belediyeleri var. Hükümetleri var. Ama tüm bunlara rağmen takatleri birmiş, enerjileri kalmamış bir iktidar var karşımızda. Karşılarında ise biz varız. Enerjisi, hırsı, gücü tam olan biz. Bugün sizlerin fazla zamanınızı almayacağım. Zira tüm projelerimizi az evvel tek tek detaylı bir şekilde gördünüz. Ben sadece size Beykoz’dan bahsedeceğim. Ne yazık ki güzel ilçemiz, İstanbul’un 39 ilçesi arasında en geri kalmışı, en boynu büküğü durumunda. 30 yıl önce ilçemize gelenler, o Beykoz’un çok daha güzel bir yer olduğunu ifade ediyorlar. Sizce de haklı değiller mi? Ne azıdır ki; Beykoz, eğitimde sonuncuyken, uyuşturucu kullanımında İstanbul birincisi durumuna getirildi. Sokaklarda ana babalar çeviriyor yolumu, imarı, işsizliği geçtik başkan sen bizim evlatlarımızı kurtar diye yalvarıyorlar bana. İçim parçalanıyor içim… Beykoz’un güzelim fabrikalarını kapattılar. Bizleri işsizliğe ve fakirliğe sürüklediler. Ama bizler işsizlik ve fakirlikle uğraşırken bakıyoruz ki yine birileri Beykoz’da hızla zenginleşmeye devam ediyor. Onların Beykoz üzerindeki planlarını biliyoruz. Bizi buralardan kovmak, kaçırtmak istiyorlar. Ama içiniz rahat olsun. Bizim belediyemizde artık Beykozlu evinde rahat uyuyacak. Kimse artık kâbus görmeyecek. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Şimdi size buradan bir müjde de veriyorum. Beykoz’da yapılan tüm anketlerde biz öndeyiz. Ama bu durum kimseyi rehavete sürüklememeli. Daha çok çalışmak zorundayız. Söz veriyorum size martın sonu bahar olacak” açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder