5 Mart 2019 Salı

CUMHUR İTTİFAKI MHP KANADI MECLİS ÜYESİ ADAYI SALİH DURSUN YOĞUN MESAİ HARCIYOR


31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler için geriye sayım işlemi hızlı biçimde akmaya devam ederken, Cumhur İttifakı yoğun bir mesai harcamakta. İttifakın iki kanadını oluşturan Ak Parti ve MHP'li gruplar ilçe sokak ve caddelerinde girilmedik ev bırakmama düşüncesinde.


Milliyetçi Hareket Partisi adına gerçekleşen katılımların bazı bölümleri her iki partinin ortak çalışmasına sahne olurken, bazılarında ise bireysel ve kendi parti programları dahilinde bir süreç yaşanmakta.

 Bu kapsamda aktif biçimde emek ve mesai harcayanlardan birisi de İttifakın MHP Kontenjanından listelerde yer bulan Beykoz İlçesinin Genç iş adamlarından Salih Dursun idi.

Beykoz Spor Kulübü 1908 A.Ş.'de Yönetim Kurulunda görev yapmakta olan Dursun, pek çok Sivil Toplum Kuruluşunda da vazife üstlenmiş durumda.

" Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı kapsamında bizlere iletmiş olduğu mesaj doğrultusunda Beykoz ilçemizde de sürece tam katkı ve desteğimizi sunmaktayız. İlçe genelindeki STK Ziyaretleri olsun, Ev ziyaretleri olsun her aşamada üstlenmiş olduğumuz sorumlulukları yerine getirmekteyiz " diye konuşan Salih Dursun, Cumhur İttifakının Beykoz'da en üst seviyede oy olacağı vurgusunda da bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder