8 Mart 2019 Cuma

MUHARREM KAŞITOĞLUNA PAŞABAHÇE MİTİNGİ MORAL OLDU


31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Saadet Partisinin Paşabahçe’de yaptığı Gece Mitingine Beykozlulardan yoğun bir ilgi vardı. Bu güne değin Milli Görüş geleneğinden gelen hitabeti güçlü lider ve hatipleri

ile dikkatleri çeken Saadet Partinin Lider ve adayları Paşabahçe İskele Meydanında bunu bir kez daha kanıtlarken, konuşmacıların ince nüanslar ile süslü konuşmaları yoğun bir alkış aldı.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Sadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim yapmış oldukları konuşmaların ardından Partinin ” Bilge Başkan ” diye tanınan Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu‘nun yapmış olduğu ve mevcut iktidarı yerden yere vurduğu cümleler ile donatılmış bir hitabet ile neticelendi. Yüzlerce Partilinin Miting için gelmiş olduğu Paşabahçe İskele Meydanından mutlu ayrıldığı gözlemlenirken Beykoz Seçimlerinde bu partinin kilit parti olacağı katılımcıların ortak konusu oldu.



Mitingde bir konuşma yapan Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, 31 Mart Seçimlerinin Köprüden önce son çıkış anlamı taşıdığını bir kez daha ifade ederken, ” Bu seçimler Beykoz’u Beykozluların mı yöneteceği, yoksa dışarıdan gelen bir adayın mı yöneteceği sorusuna da cevap verilecek bir seçim, siz dışarıdan elen bir adayın Beykoz’u yönetmesini ister misiniz? ( Katılımcılardan Beykoz’a yakışan Beykozlu Başkan tezahüratları yapıldı ) Beykoz’un kaderini kendisi mi belirleyecek yoksa büyük iş adamları mı, büyük firmalar mı belirleyecek? Beykozlular sorunlar ile boğuşurken, kişiye, kurumlara göre işleyen kanunlar ile nelerin yapıldığını yakın zamanda herkes gördü nelerin yapılacağını da çok iyi bilmekte” diye konuştu.




Beykoz’un 3700 Sokağını, 45 Mahallesini ve 312 bin kilometrekarelik her yerini bildiğini hatırlatan Kaşıtoğlu, ”  31 Mart’ta dışarıdan gelen bir adama mı Beykoz teslim edilecek, yoksa bu saydığım yerler adım, adım ezbere bilene mi oy verecek, teslim edecek bunun kararı verilecek. Hala daha imar problemlerini biz çözeriz diyenlere cevaplarını verecek Beykozlular…30, 40, 50 yıldır burada oturan insanların tozunu, çamurunu yutmuş insanlar onların umurlarında değil. Beykozluları yıllarca süren davaların muhatabı yapanların, çözüm üretmeyenlerin karşısında her zaman halkımızın yanında olacağız. Beykoz ancak Milli Görüş Belediyeciliği ile kurtulur. Zaten 94 ruhu diye de bunu itiraf edenler olsa olsa 2004 ruhunun sahibi olabilir. Beykoz Yeşilin yerine betona teslim edilemez, Beykoz dışarıdan gelenlere peşkeş çekilmek isteniyor, rantçılara bırakılmak isteniyor,  bizim Belediye Yönetimimizde ise bu rant Beykozlunun cebine akacak ” şeklinde konuştu.


Saadet Partisinin Paşabahçe’deki mitinginde ikinci konuşmacı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar idi. Seçimlerin Ramazan Ayı öncesine denk gelmesinin güzle bir tesadüf olduğunu ifade eden Gökçınar, –İstanbullular Milli Görüş Belediyeciliği zaferi ile Ramazan ayını kutlayacak -iddiasında bulundu. 31 Mart Seçimlerinin çok önemli bir seçim anlamı taşıdığını söyleyen Gökçınar, Sana Bir tepeden baktım Aziz İstanbul Şiirinden bir bölüm okurken, ” İşte bu aziz İstanbul talan tahrip edilmiştir, yolsuzluk ve rüşvet ile anılan bir yer haline getirilmiştir. Bize diyorlar ki siz gelince bu işi nasıl, hangi kaynakla yapacaksınız diyorlar, ben bunu Milli Görüş Belediyecilik ruhu ile yapacağım, yandaşlara kayırmalar olmayacak, sadece isminden dolayı mega, çılgın gibi adlar ile sunulan projelere kime rant sağlardan öte yararlı mı zararlı mı, ekolojik, sosyal dengeyi bozar mı bozmaz mı diye bakacağız. Şu an konuşulmakta olan Çılgın, Mega projelere dur diyeceğiz. Efendim Belediyeyi siz aldınız, ama genel yönetim yapmak isterse derseniz, ben o ilk kazmayı yapacak ekskavatörün önüne kendimi siper ederim. 16 senede İstanbul’u mahvettiler ” şeklinde konuştu.


Daha sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim bir konuşmada bulunurken Ak Parti Yönetimlerine atıfta bulunurken, ” Birinci dönemlerini çıraklık dönemi olarak nitelediler, haydi olsun dedik, sonrasında kalfalık dönemleri geldi, haydi burada da kaçaklar, istenmedik şeyler olabilir dedik ancak ustalık diye tanımlanan üçüncü dönemlerinde Milli Görüş Gömleğini çıkardık demeleri ile durum değişti, tabiri caizse kabzımallık dönemine geçiş yaptılar. Şimdi 31 Mart’ta yapılacak seçim bir yerel seçim olmasına karşın İstanbul’un her yanını Partinin Liderinin Resimleri ile doldurdular, her reklam panosunu kendilerine ayırdılar. İstanbul Bizim için bir aşk hikayesidir dediler, ihanet hikayesi haline getirdiler. Bunlar bizzat liderinin ağzından duymadınız mı – Biz İstanbul’a ihanet ettik– demediler mi? ” dedi.


Paşabahçe Mitinginde son konuşmayı ise Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu yaptı. ” Biz mazlumların yanındayız, mazlumlar da bizlerle aynı düşünüyor. Adalet ise adeta mumla aranıyor, biz Belediyeleri aldığımızda, Milli Görüş Belediyeciliği başladığında biz işleri yandaşlara değil , ehil olanlara vereceğiz. İstanbul’u Necdet, Beykoz’u Muharrem Kardeşimize teslim etmeye hazır mısınız? Bu işler Ankara’dan verilen talimatlar ile, dışarıdan atanan biri ile olmaz, sizlerin içinden biri, her gün sizlerle birlikte olan  ile Muharrem Kardeşiniz ile olur. Rahmetli Liderimiz Erbakan’ın bir tanımlamasında olduğu gibi -Biz Garson anlayışı ile- hizmet edeceğiz, böyle hizmet etmek bir şereftir. Biz , biz 1 oy vermeyi cennete girmenin yolu olarak gösterenlerden değiliz…Yolsuzlukla, israfla, yalanla, iftira ve hakaretler ile cennete girilmez. “ dedi.
Ak Parti Belediyelerinde ve özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesinde korkunç bir israf yaşandığı iddiasında bulunan Karamollaoğlu, ” Bizim gücümüze onların hayalleri ulaşamaz, bizde bereket var helale riayet var. Bizim 1 liraya yapabileceğimiz işleri onlar 1 milyon liraya yaptırmaktalar. Türkiye 31 Mart seçimleri sonrasında yeni bir döneme girecek, biz, bize oy verenleri de vermeyenleri de kucaklayacağız, biz farklı inanç ve görüş sahiplerini hakir görmeyeceğiz “ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder