8 Eylül 2021 Çarşamba

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET VAR


Pandemi sürecinde İstanbul genelinde sportif faaliyetler açısından en aktif ilçelerin başında gelen Beykoz'da kurumlar arası diyaloglar da en üst seviyede tutulma gayretinde. 

Bu süreçte Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü görevine gelen Fatih Korkulu da yoğun mesai harcayan isimlerin başında gelmekte. Beykoz'da göreve başladıktan sonra sportif anlamda yaşanan çeşitlilikten dolayı memnuniyetini her fırsatta dile getiren Korkulu bir yandan da makamına yapılan ziyaretler ile spor dünyasından isimleri konuk etmeye devam etmekte.

Bu kapsamda Beykoz İlçe Merkezinde yer alan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne bir ziyarette Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinin en üst noktadaki çatı yapılanması olan Beykoz Kulüpler Birliğinden geldi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinden Şeref Kurtuluş, Coşkun Tosun, Yüksel Kılıç, İlker Güner, Mustafa Kaya'dan oluşan heyeti kabul eden İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederken, " Beykoz ilçemizde sportif anlamda bir zenginlik, mesafe yakalayabilmek için kurumlar arasında ilişkilerin en üst seviyelere taşınması için gayret sarf edeceğiz. Asım Özdemir Başkanımızın yönetimindeki Beykoz Kulüpler Birliği ile de sürekli temas içinde olmak istiyoruz. Bugün ilk buluşmamızda ortaya konan düşünceler bizi ileriki aşamalar için fazlası ile umutlandırdı " diye konuştu.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ise gerçekleşen ziyarette Beykoz Kulüpler Birliği hakkında kısa bir bilgi aktarımında bulunurken, " Hepimizin ortak düşüncesi ve de hedefi ilçemizi sportif anlamda iyi yerlere taşıyabilmek. Bu anlamda İstanbul genelinde çok önemli bir rol üstlenmiş durumda olan Beykoz'daki tüm imkanları seferber etmek istiyoruz. Müthiş bir potansiyel bulunmakta. Spor tesisleri bakımından da diğer ilçelere nazaran gayet iyi konumdayız. Biz Beykoz Kulüpler Birliği olarak geçmiş dönemlerde de İlçe Spor Müdürlüğü le çok iyi diyaloglar kurmuştuk. Birçok ortak çalışmaya imza atmış idik. Yeni dönemde de Fatih Korkulu Müdürümüz ile de aynı durumu devam ettirmek hatta çok daha üst seviyelere taşımak düşüncesinde olacağız. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Bizlerden, ilçe spor kulüplerinde hangi yönde talebi olursa yanında olacağımızdan emin olsun " dedi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder