10 Eylül 2021 Cuma

PAŞABAHÇE SPOR KULÜBÜNDE YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPILDI


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden olan Paşabahçe Spor Kulübünde geride kalan hafta sonunda yapılan Genel Kurul sonrasında Coşkun Okur bir kez daha Kulüp Başkanlığına seçilmiş idi.

Yeni dönemi içeren göreve başlayan Yönetim Kurulunda bazı yeni isimlerin görev yapacak olmasının heyecanı vardı.

Gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında birkaç gündem üzerinde görüş-alışverişinde bulunulurken 2021-22 Sezonunda takımı çalıştıracak Yeni Teknik Sorumlu ile ilgili de net karara varılmış oldu.

Coşkun Okur Başkanlığındaki Yönetim Kurulu toplantısında uzun ve kısa vadeli hedefler belirlenirken, gelir kaynakları arttıracak öneriler de masaya yatırıldı.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada Genel Kurul sonrasında ilk toplantılarını Pazartesi günü gerçekleştirdikleri bilgisini verirken, " Bugün ikinci toplantıda görev dağılımını yaptık. Zaman daraldığından yeni sezona ilişkin hızlı bir giriş yaptık, öncelikle listemizdeki Antrenör adaylarından birinde mutabık kaldık, yarın akşam ( Cuma ) kamuoyu ile paylaşacağız. İyi bir başlangıç yatık ve iyi de devam edecek. Yönetim Kurulunda çok değerli arkadaşlarımız var. Kulübümüze ciddi anlamda destek olabilecek arkadaşlarımızla yola çıktık. Bünyemize uyan, başarıyı hedefleyen, başarıya aç futbolcular ile yola çıkacağız. Paşabahçe Spor Kulübü çok büyük  dinamikleri olan camia. Sağ olsunlar bizlere her zaman destek olan bir taraftar kitlemiz de var. Kongre sonrasında yaşanan gelişmeler de şunu gösteriyor ki birlik-beraberlik en üst seviyede olacak. Sağ olsun Kongrede diğer aday olan Hüseyin Ozansoy Abimiz de ziyaretimize geldi destek olacağını söyledi, başarılar diledi. Bunlar güzel tablolar." diye konuştu.

Toplantının ardından Paşabahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu görev dağılımı kamuoyu ile paylaşıldı...

Başkan : Coşkun Okur
Başkan Yardımcısı : Yılmaz Güzeci
As Başkan : Mehmet Necmi İlci
Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcıları : Ercan Emanet-Bülent Öztürk
Genel Kaptan : Mustafa Erdoğan-Ergin Tüfekçi
Altyapı Sorumluları : Metin Bilgi-Kamil Sarıkaya-Haluk Taş
Muhasip : Mehmet Öztürk
Genel Sekreter : Murat Gökhan Ofluoğlu
Sosyal Medya Sorumlusu : Erhan Çalışkan
Sosyal İşler Sorumlusu : İsmet Özmen-Tarık Kırmızı
Tesisler Sorumlusu : Aziz Güngör Boz

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder