8 Eylül 2021 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA ÖZKAN BAŞ HOCA İLE ANTLAŞMA YENİLENDİ


Beykoz İlçesinin yaptığı faaliyetler ile en özel spor kulüplerinden olan Rüzgarlıbahçespor'da Futbol Takımları Teknik Sorumluluğu bu sene  de Özkan Baş'a emanet edildi.

Futbol dışında geniş bir yelpazede yönetim anlayışına sahip buluna ve mahallesi ile en irtibatlı kulüp hüviyetindeki Rüzgarlıbahçespor İlçenin Tek Kız Futbol Takımlarının yanı sıra Erkeklerde birçok yaş gruplarında resmi karşılaşmalara katılım sağlamakta.

Fatma Taşkıran Başkanlığında oluşturulan yönetim kuruluna gerekli anlarda mahalle sakini isimlerden de gönüllü katkılar fazalsı ile gelmekte. Taşkıranlar 2021-22 Sezonu için Futbol müsabakalarının oynanacağı anlamı içeren müsabaka takviminin TFF İstanbul il temsilciliği tarafından ilan edilmesine vurgu yaparken, " Biz kendi yağı ile kavrulma düşüncesinde olan bir spor kulübüyüz. Bu anlamda Yönetim Kurulu olarak son yapmış olduğumuz toplantının ardından Futbol Takımlarımız Teknik Sorumluluğuna bir kez daha bu işi gerçekten hakkı ile yapan, yoğun bir mesai harcayan Özkan Baş Hocamızı getirdik. Zaten uzun zamandır antrenmanlara devam etmekte idi. Kendisine maddi, manevi yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. 1 Yıllık yeni bir sözleşmeye imza attık. Her iki taraf için de hayırlı olsun " diye konuştu.



Yeni sezon için Rüzgarlıbahçespor Takımlar antrenörlüğü ile ilgili atılan imza sonrasında görüşlerini açıklayan Özkan Baş ise, " Burası benim adete ikinci evim oldu, hatta evimden de çok burada vakit geçirmekteyim desem yanlış bir ifade olmaz. Yaz Dönemini dolu, dolu geçirdik. Takımlarımız antrenmanlarda bir hayli mesafe kat etti. Zaten müsabakalar için tarihler de belli oldu. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek gerek antrenman gerekse de hazırlık maçları ile  liglere hazır hale geleceğiz. Bu anlaşmanın her iki taraf açısından da hayırlı olması dileklerimi iletmek isterim " dedi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder