11 Eylül 2021 Cumartesi

VE ÖRNEKKÖYSPOR FUTBOL OKULUNDA 100.SPORCU BELLİ OLDU


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan Örnekköyspor'da 100.öğrenci heyecan ve mutluluğu yaşanıyor. 

Yeşil-Beyazlı ekipte bu sene büyük ilgi gören Futbol Akademisine kayıt yaptıracak 100.öğrenci için heyecanlı bir bekleyiş yaşanmış ve bu ismin belli olması ile tabiri caizse " Yüzler Kulübü " üye olunmuştu!

İlçe Sporunda tanınmış ve başarılı antrenörlerden oluşan Futbol Akademisinin 100.sporcusu ise İsmail Abdullah Tüylüoğlu olurken aynı zamanda Kulübün komşusu konumunda olan Serdar Tüylüoğlu bu anlamı anın anısına sürpriz yaptı.

Kulübe Adak Koç bağışında bulunan Serdar Tüylüoğlu yeğeni ve diğer futbol eğitimi alan çocuklara adadığı koçu teslim etti.

Örnekköyspor Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu ERHA BEYKOZ'a yaptığı özel açıklamada, " Son derece heyecanlı ve mutlu biten bir süreç yaşadık. Bu işe yani Futbol Akademimizi ilk kurduğumuzdan beri  bu kadar sayıya ulaşacağımızı kimse tahmin etmez idi. Açıkçası bizim için de sürpriz olmadı değil. Bu da ne kadar doğru yolda olduğumuzun, ne kadar kaliteli antrenörler ile çalıştığımızın bir göstergesi olmuş durumda. Bizlere güvenip çocuklarını spor ile buluşturan bizlere, antrenörlerimize emanet eden herkese çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Bu özel günlerinde komşuları Serdar Tüylüoğlu'ndan gelen sürpriz koç bağışı ile ilgili de konuşan Başkan Türkoğlu, " Bizler için de güzel bir sürpriz oldu, Allah niyetini kabul ve makbul eylesin. Şahsım ve kulüp yönetimimiz adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yeğenine de gelecekte, başarılı, yıldız bir futbolcu olması dileklerimizi iletiyorum. Öte yandan Futbol Akademimiz ile yakaladığımız başarı bizleri ileriye dönük yeni hedef ve projeler için istekli kılmakta. Kulübümüze her ne olursa her ne şekilde olursa olsun destek veren herkes başımızın tacıdır " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder