10 Eylül 2021 Cuma

BEYKOZ'UN BAŞARILI SPORCULARINA BEYKOZ BHPMTL'E ÖZEL ÖDÜL TÖRENİ VARDI

Beykoz İlçesinin başarılı sporcularına zaman ,zaman okudukları okullarda özel törenler ile onura edilme anları yaşanmakta idi.



Bu anlamda gerçekleşen özel günlerden birisi Yüz Yüze eğitim döneminin başlaması ilçemizin başarılı okullarından BHPMTL yaşandı.



İlçemizin " Yıldız Avcısı " Atletizm Antrenörlerinden Miray Gür'ün yetiştirdiği başarılı sporculara Türkiye Şampiyonasında yapmış oldukları dereceler nedeni ile özel bir tören yapıldı.



17-18 Ağustos tarihinde Mersin ilinde yapılan Turkcell Türkiye U16 Atletizm Şampiyonasında Miray Gür'ün sporcuları Emirhan Genç 100 metre Engellide Türkiye 2.incisi Songül Akyol 300 Metrede Türkiye 3.üncü olmuşlardı.



Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Habip Küçükseymen ile Okul Müdür Yardımcıları ve bize değer veren sporcularımızla ilgilenen Beden Eğitimi Öğretmeni Arif Emül başarılı sporculara yaptıkları derecelerden dolayı hediye vererek ödüllendirdiler.



Beykoz'un Atletizm Sporundaki Markalaşan Antrenörü Miray Gür ödül töreni sonrasında yapmış olduğu paylaşımda teşekkürlerini iletirken, " Bize verdikleri desteklerden katkılardan dolayı çok Okul Müdürümüz ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür programlar sporcular açısından da moral verici, teşvik edici olmakta. İnanıyorum ki bundan sonraki yarışlardan sonra da bu anları fazlası ile yaşayacağız, yaşatacağız " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder