10 Eylül 2021 Cuma

VE PAŞABAHÇE SK DA YENİ ANTRENÖR TAYFUN UZUNKAYA OLDU


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Paşabahçe spor Kulübünün A Takım Teknik Sorumlusu Tayfun Uzunkaya oldu.

Uzun süredir takımı çalıştıracak, bünyeye, camiaya en uygun ismi bulmak için temaslarda bulunulurken geçen hafta yapılan kongre sonunda oluşturulan yönetimde bu isimler masaya yatırılmış idi.



Yeşil-Kırmızılı ekipte bu akşam üzeri ( Cuma ) yapılan son toplantı ile Tayfun Uzunkaya ile son kez masaya oturulmak sureti ile karşılıklı beklentiler gündeme taşındı.

Paşabahçe Spor Kulübünde yeni yönetim döneminde Futbol Şube Sorumluluklarına getirilen Ercan Emanet ile Bülent Öztürk yeni Antrenör ile kameraların karşısına geçip el sıkıştılar.

Futbol Şubesinin İkilisi Emanet ve Öztürk yaptıkları ortak açıklamada, " Tayfun Uzunkaya Hocamız ile anlaşmaya vardık. Hocamız yeni sezonun planlamasını yapmakta. Önümüzdeki hafta içinde Çarşamba gününden itibaren antrenmanlarımız başlayacak. Öte yandan takıma takviye edilecek oyuncular içinde yoğun bir mesai yaşamaya başladık. Paşabahçespor için her şeyin en iyisini bulma düşüncesinde hareket ediyoruz. Bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı-uğurlu olsun " diye konuştular.



Paşabahçe A Futbol Takım Antrenörlüğüne getirilen Tayfun Uzunkaya ise ERHA BEYKOZ'a yaptığı özel açıklamada, " Paşabahçe gibi mazisi başarılar ile dolan, Türk futbolcuna sayısız yıldız ve yetenekli futbolcular kazandırmış bir kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Camianın futbolu ne kadar çok sevdiğini, takımlarına ne kadar bağlı olduğunu biliyorum. El birliği ile Paşabahçespor'u layık olduğu yere taşımak için yola çıktık, Allah bizi utandırmasın. Hayırlı olsun " şeklinde konuştu.



Paşabahçe Spor Kulübü Futbol A Takım Antrenörlüğüne getirilen Tayfun Uzunkaya 1968 Doğumlu. Aktif futbolculuk dönemlerinde sağ bek pozisyonunda Beşiktaş Altyapısı ile başlayan yaşantısında Karagümrük, Bayrampaşa, Kasımpaşa gibi takımlarda forma giymiş bir isim.

İstanbul Süper Amatör Lig Takımlarından Çeliktepespor, Modafenspor gibi takımlarda görev yapan Uzunkaya en son olarak Modafen U19 Yaş Grubu Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev yapmakta idi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder