8 Eylül 2021 Çarşamba

PAŞABAHÇE SPOR KULÜBÜNDE KOLLAR SIVANDI


Geçen hafta sonunda gerçekleşen Genel Kurul sonrasında yeni dönme yönetim kurulunu seçen Paşabahçe Spor Kulübünde yeni sezona ilişkin hazırlıklar hızlandı.

Coşkun Okur Yönetiminde toplanan Yönetim Kurulu kendi içinde görev dağılımı yapıp kurulları tespit ederken ilk etapta takımı çalıştıracak Antrenör için ellerinde bulunan listeden bünyelerine uyan en uygun isimde karar kılabilmek için mesai yapmakta.



Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ERHA BEYKOZ'a yaptığı özel açıklamada, " Öncelikle Genel Kurulumuzda şahsımıza ve yönetim kurulumuza bir kez daha onay veren değerli Kongre Üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki zorlu ve yorucu bir süreç yaşadık. Gereken her şeyi Kongremizde söyledik. Şimdi işimize odaklanmış durumdayız. Kısa ve uzun vadeli bir çalışma programımız olacak. Bilindiği üzere yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz. İlk toplantımız sonrasında görev dağılımını yaptık oluşturulan komite ile Hem Teknik Kadromuz hem de futbolcu kadromuz için artık görüşmelerde belli bir mesafeye geldik. En kısa süre içinde bunları kamuoyu ile paylaşacağız " diye konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder