10 Eylül 2021 Cuma

BEYKOZ BLD.SPOR HENTBOL TAKIM MENAJERİ CENGİZ HATIRNAZ YENİ SEZON AİT DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI


Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı Menajeri Cengiz Taşkın Hatırnaz ERHA Beykoz'a yeni sezona ait düşüncelerini aktardı.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginin güçlü ekipleri arasında girmeyi başaran Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı 2021-22 Sezonuna gençleştirdiği kadrosu ile giriyor. 

Takımdan ayrılan isimler ile takıma dahil olan yeni oyuncuların yaş ortalamasını 23'e indirdiği Boğaziçi Ekibinde Pazar günü yapılacak olan Avrupa Kupası maçında Hollanda temsilcisi JD Technıek Hurry-Up müsabakasının hazırlıkları Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda devam etti.



Gerek bu zoru Avrupa sınavı ile ilgili gerekse de geçen sezondan bu sezona devam eden bir bakış açısını ERHA BEYKOZ'a aktaran Cengiz Hatırnaz, " Bu sezon lige yenilediğimiz kadro ile gireceğin. Kaleci Yağız, Yakup Yaşar, Ümit, Cemal, Yurıı gibi isimler ayrılırken genç ve yetenekli arkadaşları kadroya dahil ettik. Lig maçları öncesinde belirlenen periyot dahilinde antrenmanlarımız ve hazırlık maçlarımız devam etmekte. Bu sezon Süper Ligde üst düzey bir maç heyecan ve maratonu yaşanacak gibi. Beşiktaş ve Spor Toto gibi yatırım yapan üst düzey takımların yanı sıra biz de mütevazi bütçemiz ile mücadeleye ortak olmak istiyoruz " diye konuştu.




Beykoz Belediyesi GSK Takımı Menajeri Cengiz Hatırnaz, "  Bu sene Süper Ligdeki mücadele edecek takımlara bakmak gerekirse  her ne kadar Antrenör değişikliği yaşasa 21 senedir takımın başında olan Müfit Arın ile yollarını ayıran Beşiktaş Aygaz kadrosunda önemli değişiklikler yapsa da üst düzey 3 yabancı sporcuyu kadrosuna dahil etmek suretiyle en iddialı takım olarak görülmekte " derken ;

" Onun ardından güçlü yapısı ve kaynakları ile Spor Toto kadrosu ile ligin bir başka favorili ismi...kendi aralarında yapacakları maçlardan çıkacak sonuç etili olacak. Biz de bu transfer sezonunda 5 oyuncumuz ile yolları ayırdıktan sonra eski kalecilerimizden olan ve son olarak Beşiktaş Aygaz Takımında kaleyi koruyan Burak ile yeniden anlaştık. Gürkan, İlkan, Ömür ve alperen gibi 22-23 yaş ortalamasındaki oyuncuları kadromuza kattık. Bu genç oyuncular geldikleri takımlarda sivrilen, gelecek vaat eden yetenekler idi.  Diğer takımlara bakacak olursak Süper Ligin yeni takımlarından Ormanspor güçlü bir kadro kurdu. Yine Trabzon ligde takımlar için her zaman ve her branşta olduğu gibi zorlu bir deplasman olacak. Bursa Nilüferspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor üst sıralara zorlayacak diğer takımlar. Hele ki İzmir B.B.Takımı geçen sezon çok iyi bir çıkış yakalayıp Türkiye Kupasının sahibi olma başarısı gösterdi. Ancak bu sezon bazı önemli oyuncuları ile yolları ayırdılar. Aslında onların yaptıkları çıkışı ki Beşiktaş her Kupayı alır düşüncesi hakim iken geçmiş yıllarda Selka, Batman ve Rainbow gibi takımlar gösterebilse idi bugün çok farklı bir ligden söz ediyor olabilirdik. Özetleyecek olursak Beşiktaş Aygaz ve Spor Toto Şampiyonluğun en büyük favorileri iken bizim ile birlikte Ormanspor, Bursa Nilüfer Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Trabzonspor Avrupa Kupalarına kalabilme mücadelesi içinde olacak. " diye konuştu.




Pazar günü yapacakları Avrupa Kupası 1.Tur ilk maçında Hollanda temsilcisi ile yapacakları maça ilişkin de görüşlerini açıklayan Cengiz Hatırnaz, " Öncelikle şuna açıklık getirmek isterim ki geçen sezon Kıbrıs Rum takımına elendiğimiz için tabii ki üzüldük ancak rakibimizn kadrosunda son derece üst düzey oyuncuların olduğu yarı finalde 1 gol farkı ile elendiklerini söylemek isterim. Bu seneki ilk turdaki rakibimizi olan Hollanda temsilcisi 3 sezon önce yine bir Türk takımı yani Göztepe ile eşleşip elemişti. Hollanda U19 Yaş Milli Takımında yer alan yetenekli isimleri var. 2 Hırvat bir de Portekizli oyuncusu bulunan rakibimiz 23 yaş ortalaması ile bizle aynı konumda. Avrupa Kupalarında oldukça deneyimli bir takım iken en büyük avantajları ise altyapıdan gelen çok sayıdaki oyuncuları ile aynı sistem ile oynamaktalar, hatta 4 sene önce bile aynı sistem ile oynadıklarını da ekleyeyim. Biz ise her sezon kadroda gidiş gelişlerin olduğu bir takımız, yenilenen kadromuz ile farklı oyun anlayışlarımız olmakta. Çok disiplinli ve hızlı hücum anlayışına sahipler. Geçen sezon sakatlıklar nedeni ile çok sıkıntılı geçti. Allah'a şükür bu sezon bir sorun yaşamadık. İzmir'deki Fuar Kupası ve İstanbul'daki hazırlık maçları ile lige hazırlık süreci yaşadık. Pazar günkü maçı sadece kazanmamız yeterli olmayabilir, çünkü Hollanda da oynanacak rövanş maçı için de avantajlı bir skor alırsak iyi olur. " dedi.

Beykoz Belediyesi GSK-JD Technıek Hurry-Up Avrupa Kupası Müsabakası 12 Eylül Pazar Günü Saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma Avrupa Maçı kurallarına göre oynanacağından tribünlerde bir kısıtlama söz konusu olmayacak. 2 Doz Aşı Kartını gösterenler ya da  maç öncesi PCR Testini ibraz edenler maçı takip edebilecek.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder