21 Ekim 2021 Perşembe

AK PARTİ BEYKOZ'UN ESKİ MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Geçtiğimi günlerde faal muhtarlar ile Muhtarlar Günü dolayısı ile bir buluşma gerçekleştiren Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı bu kez de geçmiş dönemlerde bu görevde bulunmuş eski muhtarlar ile Kavacık'ta bulunan Doğal Dükkan'da bir araya geldi.
 

Davet edilen muhtarların büyük çoğunluğu katılım sağlarken eski muhtarlar yapılan davet nedeni ile Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç'a teşekkürlerini ilettiler. Dilmaç'ın yaptığı konuşma ile başlayan programda vefat etmiş eski muhtarlar için Dilmaç'ın talebi önerisi üzerinde fatihalar okundu.



Muhammed Hanefi Dilmaç'a bu programda İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz ile Medya ile ilişkilerden sorumlu bir diğer Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Yusuf Koç eşlik ettiler.



Dilmaç sırası ile tüm muhtarlara söz verirken, bazı muhtarlar bu hakkı kullanmaz iken bazıları ise söz alıp görüş ve önerilerde bulunurken Beykoz İlçesinde yaşanan ve gözlemledikleri bazı olumsuzlukları Dilmaç'a ilettiler.



Açılış konuşmasında Muhtarların gönlünü celp eden bir giriş yapan Ak Parti İlçe Başkanı Dilmaç, " Beykoz'un menfaatleri neyi gerektirse onu yerine getirmekten çekinmeyiz. Bu anlamda aktif görev süreleri bitmiş olsa bile Beykoz İlçemizde görev yapmış her bir muhtarımızı değerli ve onları  istişare yapılacaklar arasında görüyoruz. Toplum olarak buna fazlası ile ihtiyacımız var, istişareler yanlış alınan karar ve uygulamaların önüne geçebilir. Sizleri Beykoz'un birer hafızası olarak görüyoruz " şeklinde konuştu.

Daha sonra Dilmaç sol tarafında oturan Çubuklu Mahallesi Eski Muhtarı Şenel Ustabaşı'dan itibaren tüm muhtarlara söz hakkı verdi.

Beykoz Belediyesi Eski Meclis Üyelerinden de olan Alibahadır Mahallesi eski muhtarı Cavit Gül, Elmalı Mahallesi eski muhtarı Basri Canoğlu, Anadolukavağı Mahallesi eski muhtarı Nurettin Sarıçiçek, Riva Mahallesi eski muhtarı Mevlüt Eren, Rüzgarlıbahçe Mahallesi eski muhtarı Ahmet Okumuş, Yalıköy Mahallesi Eski Muhtarı Zeki Bülbül.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder