18 Ekim 2021 Pazartesi

COŞKUN TOSUN BAŞKANA BÜYÜK ONUR...TÜRKİYE AMATÖRLERİNİ DENETLEYECEK

 

Hafta sonunda  Ankara’da gerçekleşen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu  ( TASKK ) Genel Kurulda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun Denetim Kurulu üyeliğine seçilen Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun Beykoz'a büyük bir onur yaşattı.



Coşkun Tosun aynı görevi İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu nezdinde yaparken başarılı çalışmalara imza atarak bir üst makama da seçilmiş oldu.



Coşkun Tosun TASKK Genel Kurulu sonrasında ERHA BEYKOZ'a yaptığı değerlendirmede, " Gerçekten de benim açımdan son derece onur verici bir görev...Beykoz İlçemizden çıkmış bir spor adamı olarak, uzun yıllarını amatör spora vermiş biri olarak mutlu olmamak mümkün değil. Yeni görevim için tabiri caizse bundan sonra bir ayağım Ankara'da olacak gibi. Görev ve sorumluluğumun ne kadar önemli ve ağır olduğunu biliyorum. Bu görev içi beni yapılan genel kurulda listesine alıp yer veren Genel Başkanımız Ali Düşmez'e de çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bu güne kadar birlikte çalıştığımız, Beykoz İlçemiz Amatör Spor Kulüplerinden değerli arkadaşlarıma etmek istiyorum, sağ olsunlar, var olsunlar " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder