18 Ekim 2021 Pazartesi

ANADOLUHİSARI İDMANYURDU SK ATLETLERİ MARMARUN KOŞUSUNDAN MUTLU AYRILDI


Beykoz İlçemizin Asırlık Çınarlarından olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü sporun her dalında olmak için gayret göstermekte. 

Her yaş kategorisinde değişik branşlarda yarışlara çıkan sporcular Yeşil-Sarılı Camianın yüzünü güldürmeye devam etmekte.



Bu kapsamda kulübe son sevindirici haberler ise Atletizm Takımından geldi. Mahalle Sınırlarında başlayıp biten ve bu sezon 3.kez düzenlenen Marmarun Koşusuna katılım sağlayan sporculardan Kadınlar Kategorisinde kendi gruplarında Tuğba Bozkurt Batur 1. ve de Ayşegül Şekerci ise 2.sırayı elde ettiler.



Öte yandan yine aynı yarışa katılım sağlayan, Erkekler Kategorisinde kendi yaş grupları ile mücadele eden Atletlerden Seçkin Doğan birincilik, Yakup Türk ise ikincilik elde etmeyi başardılar.

Anadoluhisarı İdmanyudu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur, başarılı haberlerin ardından kutlama mesajı yayınlarken, " Sporun her dalında olmaya devam edeceğiz. Hafta sonunda Atletizm takımı sporcularımızın almış oldukları dereceler bizleri fazlası ile sevindirdi...kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder