18 Ekim 2021 Pazartesi

GÖKSU MASTERLER TAKIMINDAN MUHTARLARI GÜL BAĞDATLI'YA TEŞEKKÜR VAR

 

Bu sene 9.Düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasına Yarı Finalde veda eden Göksu Masterler Takımı çok üzgün...

Yarı Final maçında Dingilspor karşısında güzel bir oyun ortaya koyan ve bir ara 3-1 önde olan Yeşil-Siyahlı ekip üstünlüğünü koruyamayınca normal süreyi 3-3 beraberlikle kapatmak zorunda kalmış idi.

Göksu Masterler Takımı Sorumlusu İrfan Avşar yaptığı açıklamada, " Diyecek kelime bulamıyorum, bu kadar güzel futbol sergilerken, izleyenlerin keyif aldığı bir takım olarak bilinirken yarı finalde veda etmek çok üzdü. Arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, kısmet değilmiş. " diye konuştu.




Turnuvada finale kalan takımlara başarı dileklerini de ileten İrfan Avşar, " Turnuvaya yakışır güzel bir final olmasını bekliyoruz...kısmetse biz de o gün orada olacağız...bir yanımız hüzünlü am diğer bir yanımız da Kelle İbrahim gibi Beykoz İlçesi Spor Camiasının efsanelerinden biri adına düzenlenen turnuvaya katılım sağlamak bizim açımızdan onur verici idi. Bu arada bir teşekkür de Göksu Mahallesi Muhtarımız Değerli Ablamız Gül Bağdatlı'ya etmek istiyoruz. Bizleri maçlarımızda yalnız bırakmadı, saha kenarından maçlarımızı heyecanla takip etti, zor dakikalarda moral motivasyon kattı, kendisine minnettarız " şeklinde konuştu.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder