18 Ekim 2021 Pazartesi

FİNALLERİN GEDİKLİSİ KOZYATAĞI MASTERLER KELLE İBRAHİM KUPASINA GÖZÜNÜ DİKTİ !


Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından finalistler belli olmuş idi...

Turnuvanın Final maçında Dingilspor ile karşı karşıya gelecek olan Kozyatağı Masterler Takımı tam anlamı ile şampiyonluğa kilitlenmiş durumda...



Kurulduğu günden beri birçok resmi ve özel lig maçlarında, turnuvalarda finaller oynayan, şampiyonluklar yaşayan başarılı takım Kaynarca Köyü Masterler Takımını Yarı Finalde eledikten sonra finaldeki rakibini beklemeye başlamış idi.



Yarı Finalin diğer karşılaşmasında penaltı atışları sonrasında Dingilspor'un finalist olması ile eşleşme belli olurken Kozyatağı Masterler artık bu karşılaşma için heyecanlı bir bekleyişe geçmiş durumda.



Kozyatağı Masterler takımı Sorumlusu Enver Deniz yaptığı açıklamada bir turnuvada daha finale kalmalarının çizdikleri başarılı görüntünün de bir ispatı olduğuna vurgu yaparken, " Geçmiş yıllarda 1 kez şampiyonluk yaşadığımız bu anlamı turnuvada ikinci kez aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Rakibimizde yetenekli ve Süper Lig deneyimli isimler olsa da bizimde mazimizde sayısız şampiyonukları ve final maçlarının olduğu unutulmamalı. Hafta sonunda son derece üst düzey bir futbolun ortaya çıkacağı da bir gerçek. Finale kalan her takım kupaya uzanmak ister ama ben klasikleşmiş bir ifade ile hak eden hakkı ile kazansın demek istiyorum " diye açıklamada bulundu.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder