22 Ekim 2021 Cuma

SOĞUKSUSPOR'DA HAZIRLIK MAÇLARI İÇİN TERCİH BEYKOZ İLÇE DIŞI ...


İstanbul Süper Amatör Ligde Beykoz ilçesini temsil edecek olan Soğuksuspor hazırlık maçları için deplasmanlara gitmeyi tercih ediyor!

Kurduğu güçlü kadrosu ile dikkatleri çekmesini bilen Yeşil-Beyazlı ekip son hazırlık maçında Sarıyer ilçesi takımlarından Ferahevlerspor ile karşı karşıya geldi.

Kadir Gemici Yönetimindeki Soğuksuspor Takımı Sarıyer Çayırbaşı sahasında oynanan mücadeleyi 5-0 gibi farklı bir skor ile kazanırken moral depolamış oldu.



Soğuksuspor'un bir sonraki hazırlık maçı da netleşirken Beykoz temsilcisi 24 Ekim Pazar Günü Saat 16.00'da Çayırbaşı Stadında bu kez İstinyespor'a konuk olacak.

Soğuksuspor Ferahevlerspor ile oynadığı müsabakaya şu isimlerden oluşan kadro ile çıktı ;

Kalede Hayrullah-Enes-Fatih-Can-Soner-Eren-Ergün-Yunus Emre-Ali Ufuk-Aliş Yılmaz-Sefa

Beykoz temsilcisinde kaydedilen 5 golün hepsi farklı isimlerden gelirken günün golcüleri Eren, Ergün, Ali Ufuk, Sefa ve Kerem

Soğuksuspor Antrenörü Kadir Gemici sezonu geç açmalarına karşın aradaki mesafeyi kapatmaya başladıklarına dikkatleri çekerken, " Kadromuzda yetenekli isimler bir hayli fazla, ancak verilen uzun pandemi arasında belki fiziki açıdan kendilerine iyi bakmışlar ancak aktif bir maç ile saha içinde yapacaklarına dikkat kesilmiş idim. Sağ olsunlar üst düzey bir performansı ortaya koydular. Tabii ki bu bir hazılrık maçı normal bir resmi müsabakanın havası çok farklı olabilmekte. Önümüzde kalan kısa zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz " diye konuştu. 

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli ise hazırlık maçı da olsa bol gollü bir galibiyetin hem kendileri hem de futbolcular açısından güzel olduğuna vurgu yaparken, " Keyif aldığımız bir maçtı, takım yavaş, yavaş havaya girmekte. Eksik yönlerimiz var mı tabii ki olabilir ancak ben futbolcu kardeşlerimin istekli halini futbola olan aç hallerini görünce lig maçlarına 1 hafta kala mutlu olduğumu söyleyebilirim. Herkes gibi biz yönetici konumunda olanlarda maçların başlamasını heyecanla bekliyoruz, taraftarımızın karşısına çıkacağımız ilk maçı dört gözle bekliyoruz " şeklinde konuştu.

Beykoz Temsilcisinde Ferahevler karşısında alınan galibiyet hafta içindeki antrenmanlara neşe katarken futbolcuların gayet istekli olmaları ise Antrenör Kadir Gemici'yi de fazlası ile mutlu etti.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder