19 Ekim 2021 Salı

PAŞABAHÇE MASTERLER LİGE MÜTHİŞ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI...8-1


Beykoz İlçesinin Masterler-Veteranlar Liglerindeki takımlarının 2021-22 Sezonu karşılaşmaları başlarken galibiyetle başlayan takımlarımızdan birisi de Paşabahçe Masterler Takımı idi.

İlk maçında Bağlarbaşı Masterler ile karşı karşıya gelen Yeşil-Kırmızılı ekip mücadeleye şu isimlerden kurulu kadro ile çıktı...

Kalede Adem, Mustafa, Engin, Deniz, Ömür, Alpaslan, Halit, Gökhan, Timuçin, Emre, Bülent

Maçın ilk yarısından 6-0 gibi farklı bir skor çıkınca, Paşabahçe Masterler Takımı oyuncu değişiklikleri ile sahaya çıkarken Alpaslan, Emre, Adem, Mustafa, Ömür ve Halit'in yerlerine Yusuf, Mehmet, Hakan, Özgür, Çetin ve Fırat oyuna dahil oldular.

Paşabahçe Masterler takımı müthiş bir maç çıkarırken Emre'nin 3, Gökhan'ın 2 ve Engin, Timuçin ve rakip oyuncunun kendi kalesine attığı gollerin ardından müsabakadan 8-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

İstanbul Veteranlar Futbol Ligine dahil Yeni Sahra Sahasında oynanan ilk maçın ardından açıklamada bulunan Takım Sorumlusu Alpaslan Özgül, " Takımdaki tüm arkadaşlarımı kutluyorum, güzel heyecanı hepimizin zevk aldığı bir oyun ortaya koyduk. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da bu güzel görüntü devam eder " diye konuştu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder