19 Ekim 2021 Salı

DİNGİLSPOR'DA HAYALLER GERÇEK OLACAK MI ?


Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında Finalistlerden olan Dingilspor'da büyük bir heyecan, mutluluk yaşanıyor...

Bu sene 9.düzenlenen turnuvaya her sene katılım sağlayan ancak grup maçlarında veda etmek zorunda kalan Dingilspor bu sene farklı kadrosu ile şampiyonluğa göz koymuş durumda.

Yarı Final maçında Turnuvanın en başarılı takımlarından Göksu Mastelerler ile eşleşmelerinin ardından sahada çok güzel bir futbol ziyafeti olduğuna vurgu yapan Dingilspor Takım Sorumlusu Erdoğan Yazıcı, " Rakibimizi de güzel futbolcundan ve centilmenliğinden dolayı kutluyorum. Maçın penaltı atışlarına kalmasından sonra finale adımızı yazdırdık. Yıllarca hep final maçlarını saha kenarından takip etmekte idik, ilk kez ayağımıza gelen bu şansı kesinlikle geri tepmek istemiyoruz. Kozyatağı ile hafta sonunda yapacağımız final maçında varımızı, yoğumuzu centilmenlik sınırlarında sahaya yansıtacağız. İnşallah o kupa bizim olacak " diye konuştu.



Dingilspor Takım Kaptanı Süper Lig deneyimli isim Eren Aydın ise kıran kırana bir yarı final maçı yaşadıklarına dikkatleri çekerken, " Maçta 2 farklı geriye düşmemize karşın son bölümde güzel bir direnç sonunda 2 golü bulup maçı penaltılara taşımıştık. Sonunda Penaltı işi biraz şans biraz da yetenek işi, ikisi de bizde olunca adımızı finale yazdırdık. Şimdi arkadaşlarımız ile Erdoğan Başkana verdiğimiz sözü yerine getirmek için önümüzde tek maç kaldı, alnımızın akı ile bu maçtan çıkıp Şampiyonluk Kupasına kendisine teslim edeceğiz " şeklinde konuştu.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder