7 Ekim 2021 Perşembe

AMATÖR SPOR HAFTASI BEYKOZ ETKİNLİKLERİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI


Her sene İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında farklı etkinlikler ve farklı spor dalları ile kutlanan " Amatör Spor Haftası " Beykoz İlçesinde yapılan Kortej Yürüyüşü ile başladı.



Şahinkaya'da bulunan Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisei önünden okul öğrencileri ile birlikte Beykoz Merkez'deki Onçeşmeler Meydanına kadar devam eden yürüyüş renkli görüntülere de sahne oldu.

Başta Okul Müdürü Oğuz Süzer ile öğrenci ve öğretmenlerden oluşan Kortejde Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu ve çalışma arkadaşları da katılım sağladı.



Kortej Yürüyüşü sonrasında açıklamalarda bulunan Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu her sene bu etkinliklerin ekim ayı ilk haftasında yapıldığını vurgularken, " Bir hafta süren etkinlik anlarında bir birinden farklı spor dallarında programlarımız olmakta. Beykoz Amatör Spor Kulüpler ile birlikte yapılan etkinlikler ile kutlamalarımız olmakta. Bugün kortej yürüyüşümüze katılan herkesi kutluyorum. Cumartesi günü Atletizm yarışmalarımız olacak, Pazar günü Beykoz Belediyesi ile Marmara Üniversitesi tarafından ortak bir etkinlik ile yeni bir spor dalı olan Pickleball olacak. Hafta boyunca Amatör Spor Haftası kutlama programlarımız devam edecek " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder