5 Ekim 2021 Salı

DİNGİLSPOR'DA BAŞKAN ERDOĞAN YAZICI MUTLU MU MUTLU!

 

Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında her sezon yerini alan takımlardan lan Dingilspor'da 6.hafta karşılaşmaları kapsamında namağlup durumda olan Göksu Masterler takımını mağlup etmenin sevinci hakim.

Takımın Başkanı Erdoğan Yazıcı son derece güzel ve çekişmeli bir maçın geride kaldığını söylerken, " Her iki taraf da maçı kazanabilirdi...müsabakanın önemi ortada iken tecrübeli oyuncumuz Eren Aydın'ın nefis golü ile müsabakadan galip ayrılan taraf olduk. Bizler saha kenarından keyifli bir maç izledik. Göksu Masterler takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. " diye konuştu.



Dingilspor ile özdeşleşen Mavi Formalı ve önünde dingil resmi olan formaları toparlayamadıkları içi Gümüşsuyuspor forması ile maçlara çıkan Erdoğan Başkanın Dingilspor'una bir jest yapalım dedik ve 2016 yılındaki turnuvadan arşivimizden kendisinin de yer aldığı Dingil resimli bir fotoğraf bırakalım dedik...

Geçtiğimiz yıllardaki her turnuvaya katılıp renk kattıklarına vurgu yapan Başkan Yazıcı, " Bu sezon farklı bir kimlik ile katılım sağladık. Kadromuzda üst düzey oyuncu sayımız bir hayli fazla, bu da bizi şampiyonluk potasına soktu. Zaten arkadaşlarda böyle bir beklenti de hakim, hem bizler keyif aldık hem de izleyenlere de keyif vermekteyiz, şampiyonluk neden olmasın? " şeklinde konuştu.



Dingilspor Takımının Süper Lig deneyimli Kaptanı Eren Aydın ise, " Bu ana kadar çok güzel maçlar çıkardık. Uyumlu bir kadromuz var...Göksu Masterler biz bir hayli zorladı, golü atanın kazanacağı bir maç görüntüsü hakimdi. Sonuçta benim kaydettiğim gol ile 1-0 galip gelmek bana heyecan ve mutluluk da kattı. İnşallah son maçımıza kadar iyi görüntüyü koruyup Kelle İbrahim gibi Beykoz'da sembolleşen bir kahraman adına düzenlenen turnuvada şampiyonluk kupasına ulaşırız " dedi.

TALİP ERCAN  - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder