4 Ekim 2021 Pazartesi

ORGİ KAYALAR PASTANESİ GALİBİYETİNE BAŞKAN ADİL KAYA'DAN KUTLAMA VAR


Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 6.Hafta maçlarından galibiyetle ayrılan takımlardan olan Orgi Kayalar Pastanesi Takımında büyük sevinç vardı.

Serkan Turgut Yönetiminde turnuvaya katılım sağlayan Yeşil-Sarılı ekip Arev Masterler maçından 4-2 üstünlükle ayrılınca ilk tebrik takımın Başkanı, Sponsoru Adil Kaya'dan geldi.



Maçı baştan sona ERHA BEYKOZ İmtiyaz Sahibi Talip Ercan ile heyecanla takip eden Adil Kaya maçın ardından yaptığı açıklamada, " Bugün bizim takım çok güzel bir mücadele örneği sergiledi. Kaptanımız Serkan Turgut bugün Kalede başarı ile görev yaptı. Tabii ki alınan her galibiyet beni sevindirse de daha önceki konuşmalarımda da ifade ettiğim gibi önemli olan Kelle İbrahim gibi Beykoz'da simgeleşmiş bir ismin adını taşıyan turnuvaya katılım sağlamak idi. Ben takımımıza bundan sonraki maçlarında da başarı dileklerimi iletiyorum " dedi.




Orgi Kayalar Pastanesi Takım Sorumlusu ve Kaptanı Serkan Turgut ise aldıkları galibiyeti Adil Kaya'ya armağan ettiklerini söylerken, " Adil Başkanımıza bizi bu önemli maçta yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz. Turnuvaya renk katmaya devam ediyoruz. Sürpriz galibiyetlerimiz devam edecek. Takım olarak iyi yoldayız. Turnuvayı iyi bir derece ile tamamlamak istiyoruz. Bizi dikkate almayanlar yanılgı içindeler " diye konuştu. 




Serkan Turgut turnuva maçlarına göstermiş olduğu ilgi alaka için Orgi Kayalar Pastanesi Takımı adına kendi işyerinde satışını gerçekleştirdiği Organik Ürünlerden Talip Ercan'a hediye etti.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder