4 Ekim 2021 Pazartesi

BEYKOZ MASTERLER SK YÖNETİMİNDEN İLÇE SPOR MÜDÜRÜ FATİH KORKULU'YA ZİYARET VAR

 

Beykoz Masterler Spor Kulübü Yönetiminden Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu'ya ziyaret vardı...

Beykoz İlçe Merkezindeki makamında Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Baş ve Talip Ercan'ı konuk eden İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu misafirlerinden İlçe Masterler Camiası hakkında bilgi edindi.

Beykoz İlçesinde Masteler-Veteranlar Futbolunun oldukça gelişme kaydettiğini görmekten ayrıca mutlu olduğunu ifade eden Müdür Korkulu, " Ben de medyadan turnuva ve maçlarınızı takip ediyorum. Bilindiği üzere Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile ilçedeki futbol turnuvalarına ilişkin br görüşme yapmıştık. Halen devam etmekte olan 2 turnuvanın bitimi ile birlikte bu işin tam manası ile, her türlü şartlara riayet edilerek ve kurumlardan resmi izin alınmak sureti ile yapılması yönünde çalışmalarımız olacak. Beykoz İlçesi bu anlamda bünyesinde en fazla takımı barındıran yapısı ile bu kurallar, kaideler anlamında ve de özellikle de sağlık konusunda öncü noktaya gelecektir " diye konuştu.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, kulüpleri hakkında ayrıntılı bilgi aktarımında bulunurken, " Türkiye'de bu kategoride kurulan ilk resmi spor kulübü derneklerinden biriyiz. İlk Federasyonumuzun da kurucu üyelerindeniz. Beykoz gerçekten de futbol ile yatıp, futbolla kalkan bir ilçe. Aktif futbolculuk yaşantıları sona erdikten sonra futbolcuların buluşma noktaları anlamı taşıyan Masterler-Veteranlar Futbol Takımları Türkiye'ni dört bir yanında değişik lig ve turnuvalar ile aktif bir faaliyet yaşamakta. Beykoz Masterler Spor Kulübümüz her ne kadar 2014 yılında dernek statüsü ile kurulan bir kulüp olsa da mazisi çok eskilere dayanmakta. Yıllar önce Kelle İbrahim Turnuvalarında boy gösteren arkadaşlarımız ile bu kez Masterler-Veteranlar Futbol anlamında tekrar buluştuk.  " şeklinde konuştu.

Beykoz İlçesinde bundan sonra düzenlenecek futbol turnuvalarının özellikle sağlık konusu olmak üzere belirlenecek kural ve kaideler çerçevesinde yapılması düşüncesine Kulüp olarak destek verdiklerinin altını çizen Beykoz Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Zafer Baş, " Bu yönde talep edilmesi halinde bilgi birikim ve önerilerimizi sunmak isteriz. " dedi.

Beykoz İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu'yu Final Merhum Nihat Akbay Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvası finalinde görmek istediklerini söyleyip davette bulunan Zafer Baş'a, o gün vaktinin müsait olması halinde katılma sözü veren Korkulu, " Beykoz İlçesinde bu anlamda vefa duygusunun yansımalarını görmekten dolayı mutluyum. Kelle İbrahim gibi Beykoz'da markalaşmış ilçe sporunda sembol haline gelmiş biri adına düzenlediğiniz turnuva ile birlikte diğer vefat etmiş spor adamları için yapmış olunan turnuvaları takdirle karşılıyorum. Dediğim gibi bunları sağlam bir kural ile pekiştirmek de şart. Bu anlamda sizlerin de görüşlerinize başvuracağız " dedi.

1 Saate yakın spor dolu keyifli sohbetlerin yaşandığı ziyaretin ardından İlçe Spor Müdürü Fatih Korkulu konuklarını uğurladı.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder