3 Ekim 2021 Pazar

BEYKOZ 1908, 3.HAZIRLIK MAÇINDA HALİÇSPOR İLE GOLSÜZ BERABERE KALDI

 

TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında 3.Hazırlık maçında rakip Haliçspor idi. 

Bu sezon oluşturduğu kadro ile şampiyonluk hesapları yapan İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Haliçspor karşısında Sarı-Siyahlıları 3 topu direkten döndü.



Stat : Beykoz

Hakemler : İbrahim Tokmak-Cem Koyun-Tayfun Manav

Beykoz 1908 A.Ş. : Seyhun ( Dk.46 Mücahit ), Eren Yeni ( Dk.46 Cihan ), Furkan Aksoy ( Dk.46 Berat ), Ramazan ( Dk.46 Halim ), Kürşat, Onur Mengi ( Dk.46 Paşa ), Furkan Usta ( Dk.46 Selçuk ), Ümitcan ( Dk.56 Orkun ), Yakup Ekinci, Metehan Terzi, Ercan ( Dk.56 Taha )

Teknik Direktör : Erdoğan Eryılmaz

Haliçspor : Erdi, Ayhan ( Dk.63 Maruf ), Samet ( Dk.69 Ersin ), Ayhan Güneş, Kutay, Batuhan ( Dk.46 Tugay ), Tolgahan ( Dk.53 Sinan ), Taner ( Dk.76 Erdoğan ), Muhammed ( Dk.50 Kadir ), Hakan ( Dk.50 Burak ), Oğuz ( Dk.73 Yaşar )

Teknik Direktör : Selami Tarhan



Dk.13 Beykoz 1908 atağında Kaptan Onur Mengi rakip kaleyi uzaktan yoklasa da top yan direkten geri geldi.

Dk.26 Haliçspor adına Beykoz Kalesini cepheden, ceza alanı dışından gören noktadan Batuhan'ın çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.

Dk.28 Topla buluştuktan sonra soldan kaleye inen sıfıra inerken sert bir şut çeken Ercan'ın bu düşüncesinde top uzak kale direği yönünden auta çıktı.

Dk.30 Beykoz 1908 takımında kazanılan serbest atışta topun başına geçen Metehan Terzi'nin kullandığı atışta top üst kale direğinden geri döndü.

Dk.44 Sağ kanattan atağa çıkan Eren Yeni'den herkes orta beklerken o direk kaleye müthiş bir şut çekti, Kaleci Erdi son anda uzanıp topu kornere tokatladı.

Dk.54 Haliçspor bu dakikada etkili ve organize geldi...Kadir'in güzel pasında Hakan bir anda Kaleci Mücahit ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dk.66 Sol kanattan başlayan atakta rakip ceza alanı ortalarında topun aktarıldığı Talha, bir anda ceza alanına hızlı bir yöneliş yaptı girdiği anda yerden sert bir vuruş yapsa da top maçta 3.kez direkten döndü.

Dk.76 Beykoz1908 atağında ceza alanına koşusunu yapan Metehan Terzi'nin ön direk yönündeki dokunuşunda top Kaleci Erdi'de kaldı.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder