4 Ekim 2021 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMINDAN TARİHİ FARK GELDİ ! 42-23


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı kurulduğu günden beri en farklı skorunu İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında buldu. 

Boğaziçi Ekibi Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki mücadeleden 19 sayılık fark ile 42-23 üstün ayrılan taraf oldu.

Beykoz Belediyesi GSK Takımında sakatlıkları nedeni ile Ömer Faruk Güldal ile Emre Bakır kadroda yer almazlarken, altyapıdan yetişen iki sporcusu olan Adem Orhun Kömürcü ile Ali Mercan kaydettikleri 22şer gol sonrasında tribünlerden alkış aldılar.

Beykoz Belediyespor ile oynadıkları geçmiş sezonlara ait müsabakalarda Kalesinde adeta devleşen İzmir Büyükşehir Bld.Spor Kalecisi Yevgen Sapun bu kez kötü bir performans çizerken Beykoz Belediyesi GSK Takımında Kaleci Burak Turan ise yaptığı kurtarışlar ile maça damgasını vuran isimlerden oldu.

Maçın en golcü isimleri kaydettikleri 9'ar gol ile Beykoz Belediyesi GSK Takımından Geçen Sezonun Gol Kralı Samet Kanberoğlu ve bir sezon Beykoz Bld.Gsk Takımı forması da giyen İzmir Büyükşehir Bld.Spor dan Gökhan Örnek oldular.

Müsabakayı Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı da olan Fatih Sağlam da takip ederken maç sonunda takımını farklı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı 2021-22 Sezonunda 3.Hafta maçları da Lider olarak kapattı. İstanbul Temsilcisi ligde 4.Hafta maçını Antalyaspor ile deplasmanda yapacak.



Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler : Nedim Güneş-Ahmet Koç

Gözlemci : Kenan Sivrikaya

Beykoz Belediyesi GSK : Burak Turan 1 ( Murat Varlı-Mehmet Emre ), Samet Kanberoğlu 9, Gürkan Soğukpınar 2, Ozan Erdoğan 6, İlkan Keleşoğlu 2, Adem Orhun Kömürcü 2, Ali Mercan 2, Çağlayan Öztürk 2, Alper aydın 2, Tahir İlkbahar 5, Ömür Pehlivan 4, Alperen Arabacı 5, Fatih Ateş

Antrenör : Mesut Ilgın

İzmir Büyükşehir Belediyespor : Yevgen Sapun ( Gökhan Şanlı ), Gökhan Örnek 9, Tolga Özbahar 2, Burak Can Öztürk 4, Igor Chıselıov 2, Orhan Sirgeligil 2, Bayram Kasırga 1, Erdoğan Sürer 3, Refik Tuğyan, Nevzat Kerem Direk, Mert Geçgel, Sertan Can Erdoğan

Antrenör : Namık Dalgakıran

İlk Yarı : 20-12 ( Beykoz Belediyesi GSK )

Sarı Kartlar : Gürkan, İlkan, Çağlayan ( Beykoz Bld.GSK ), Yevgen, Orhan, Erdoğan ( İzmir BŞB )

2 Dakika Cezalılar : İlkan, Tahir, Ömür ( Beykoz Bld.GSK ), Tolga ( 2 ), Burak Can, Orhan ( İzmir BŞB )

7 Metre Atışları : Samet 3 Gol, Orhun 1 Gol, İgor 1 Gol



TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder