9 Ekim 2021 Cumartesi

KAVACIKSPOR YAVAŞ, YAVAŞ BAL LİGİNE HAZIR HALE GELİYOR...

 
TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kavacıkspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 

Yeşil-Beyazlı ekip kendi tesisleri olan Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında antrenmanlarını akşam saatlerinde yaparken, hafta sonlarında ise hazırlık maçları ile kendini sınamakta.




Beykoz Ekibinde Futbol Direktörü Murat Yılmaz yatığı açıklamada belirlene zaman diliminde çalışmalarının devam ettiğini hatırlatırken, " Tabii ki sıklıkla yaptığımız hazırlık maçları ile de yaptığımız hazırlık maçları ile son durumumuzu, saha içindeki yayılış ve performansımızı da görme imkanı buluyoruz. Yavaş, yavaş lige hazır hale geldiğimizi söyleyebilirim. Eksik yönlerimizi çok iyi biliyoruz ve bunu kapama yolunda çalışmalarımız, girişimlerimiz devam etmekte. Zaten yan yana oynamaya alışkın bir takımız bahsettiğimiz eksikliği ortadan kaldırdığımız anda lige renk katacak sürpriz takımlardan biri olabiliriz. " diye konuştu.




Zamanın artık daraldığını ifade eden Murat Yılmaz, " Hafta başında 2021-22 Sezonunda oynayacağımız grubu çekilecek kura sonunda öğrenmiş olacağız. İster, istemez bir heyecan yaşamamak  mümkün değil. Her şeyin hayırlısı diyelim. Önceliğimiz sağlıklı bir ligin yaşanması, yaşanan pandemi süreci de ortada. Beykoz İlçemizi Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etme düşüncesindeyiz " dedi.

Öte yandan Kavacıkspor'da takıma dahil edilen genç futbolcuların heyecanı ise görülmeye değer...altyapıda yetişen gençlerin en büyük arzuları ise Bölgesel Amatör Ligde süre alıp maçlarda oynamak.

Kavacıkspor Takımı 2021-22 Sezonu hazırlıkları kapsamında Yarın ( Pazar ), kendi sahasında Cankurtaranspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Müsabakanın başlama saati ise 16.00 olarak açıklandı.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder