5 Ekim 2021 Salı

ÇEKMEKÖY İLE BEYKOZ MASTERLER BU KEZ YARI FİNALDE KARŞI KARŞIYA GELECEK


Beykoz ve Galatasaray Takımının Merhum File Bekçisi Nihat Akbay adına düzenlenen Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Yarı Final maçları geldi çattı...

5 Haftalık Grup maçlarının ardından oluşan eşleşmeye göre Perşembe günü ilk maçta karşı karşıya gelecek olan Çekmeköy Masterler ile Beykoz Masterler Takımlarının mücadelesinden çıkacak sonuç şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Bu önemli ve zorlu geçmesi beklenen mücadele öncesinde her iki takımdan da görüşlerini aldık...



Beykoz Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Zafer Baş önceki açıklamalarında da ifade ettiği üzere aynı anda devam eden iki turnuvada da mücadele etmenin kendilerini bir hayli yıprattığına vurgu yaparken, " Biz hem Kelle İbrahim Turnuvasında hem de Merhum Nihat Akbay Abimizin adına düzenlenen turnuvada mücadele ediyoruz. Dolayısı ile son 10 günlük süreçte 4 maç yaptık. Futbolcuların yaşları da ortada...maalesef yorgunluk bizim gerçek futbolumuzu sergilememize engel oluyor. Bu akşam Kelle İbrahim Turnuvasında maça çıkacağız Perşembe günü ise Nihat Akbay Turnuvasında Yarı Final maçımız olacak. Grup maçında Çekmeköy Masterler Takımına 3-2'lik skor ile mağlup olmuştuk. Rövanşı alıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz " diye konuştu.



Çekmeköy Masterler Takım Sorumlusu Ahmet Kurt ise Beykoz Masterler Takımı ile yaptıkları her maçın büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olduğunu hatırlatırken, " Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki aslolan bu anlamlı turnuvaya katılım sağlamak idi. Tabii ki her takımın gönlünden şampiyonluk da geçmez diyemeyiz. Güzel dostane centilmence bir maç bekliyorum " dedi.

Beykoz Masterler ile Çekmeköy Masterler Takımları arasında oynanacak olan Nihat Akbay Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası Yarı Final Müsabakası 7 Ekim Perşembe Günü Saat 20.50'de Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında başlayacak.

ERHA BEYKOZ olarak her iki takım da başarılar dileriz...

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder