9 Ekim 2021 Cumartesi

BEYKOZ ÇAVUŞBAŞI İLE İSTANBUL MESUDİYE KENDİLERİ SINADI ! 4-2



İstanbul Süper Amatör Liginin 2 temsilcisinin yaptıkları hazırlık maçının adresi Çavuşbaşıspor Muhammed Hanefi Dilmaç Stadı idi...

Bu sezon Ümraniye temsilcisi olarak lige katılım sağlayacak olan İstanbul Mesudiyespor ile Beykoz Ekibi Beykoz Çavuşbaşıspor arasında karşılaşmadan çıkacak skor merak konusu idi. 



Yaşadığı Yönetimsel dalgalanmanın ardından Kulüp Başkanı olarak Mesudiyespor camiasında tanınan bir isim olan Avukat Hatice Özdemir'in görev ve sorumluluk sütlenmesi nedeni ile yeniden lige konsantre olmaya başlayan İstanbul Mesudiyespor açısından önemli bir maç konumunda idi müsabaka.



İlk yarısını Beykoz Çavuşbaşıspor'un 2-1 önde kapattığı maçı ev sahibi takım 4-2 kazanarak moral depoladı.

Takımlar Muhammed Hanefi Dilmaç Stadında oynanan karşılaşmaya şu isimlerden kurulu kadrolar ile çıktılar...



Beykoz Çavuşbaşıspor : Egemen-Eray-Samet-Hakan-Yalçın-Ömer Karabul-Yusuf Emir-Batuhan-Caner-Raşit-Ömer Korkmaz

İstanbul Mesudiyespor : Çelebi Doğan-Kaan-Fatih-Kürşat-Emre-Rüzgar-Burak-Efe-Sedat-Eren



Dk.20 İstanbul Mesudiyespor bu dakikada gelişen etkili atağında Kaan ile bulduğu golden sonra maçta 1-0 öne geçen taraf oldu.

Dk.35 Beykoz Çavuşbaşıspor maçta Raşit Şişman ile beraberlik golünü buldu 1-1

Dk.45 İlk yarının son dakikasında atağa çıkan ev sahibi takım bu kez bulduğu gol Ömer Karabul ile 2-1 öne geçip soyunma odasına mutlu gitti.

Maçın ikinci yarısında oyuna dahi edilen isimlerden Alparslan Cebir ile 3.golünü de bulan ev sahibi takım farkı ikiye çıkardı.

İstanbul Mesudiyespor bu gollere kazandığı Penaltı Atışı sonrasında Sercan ile cevap verip durumu 3-2 yaptı.

Maçın ilerleyen bölümlerinde bu kez Beykoz Çavuşbaşıspor Penaltı atışı kazanırken topun başına geçen Abdullah Yıldız müsabakanın skoru ilan etti 4-2

NOT : Maç Bilgileri için Beykoz Çavuşbaşıspor'dan Seçkin Çakır ile İstanbul Mesudiyespor'dan Metin Yılmaz'a teşekkür ederiz...

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder