5 Kasım 2021 Cuma

BEYKOZ ÇÖZÜM MERKEZİ " İSTİŞARE EKİBİ " İLE EVLERE KONUK OLMAYA BAŞLADI


Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerinin mutluluğunu artırmak ve 
ilçeye daha iyi hizmet vermek üzere “Çözüm Merkezi” bünyesinde kurduğu mobil “İstişare Ekibi”yle vatandaşların evlerine misafir oluyor. 
 

Beykoz’u birlikte yönetmek ve ilçenin geleceğini belirlemek için vatandaşlara yönelik iletişim kanallarını artıran Beykoz Belediyesi kısa süre önce “İstişare Ekibi”ni kurdu.

Her Eve ve İş Yerine Misafir Olunuyor

Beykozlulara belediyeyle iletişim kolaylığı sunan hizmet kapsamında 34 personelin görev aldığı 3 mobil ekip hafta içi her gün belirlenen mahalleleri kapı kapı dolaşarak ilçe sakinlerini evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyor.

Belediye Hizmetleri Anlatılıyor

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın selamını ileten, vatandaşlarla hasbihal eden ekipler, ilk olarak ilçeye değer katan, yaşamı kolaylaştıran ve mutluluğu artırmayı amaçlayan hizmetleri anlatıyor.

Beykozluların ilgisiyle sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmeler vesilesiyle ilçe sakinleri belediye hizmetlerini ve hizmet noktalarını daha yakından öğrenme, yararlanma imkânı buluyor.

İstekler Kayıt Altına Alınıyor

Belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların taleplerini kayıt altına alan İstişare Ekibi’nin sahadaki talepleri “Çözüm Merkezi” ne aktarmasıyla konuyla ilgili müdürlükler ve personel nezdinde “görev emri” oluşturuluyor.

Böylelikle vatandaşların güncel istek, şikâyet ve önerileri de yerinde tespit edilip sistemde kayıt altına alınıyor.

45 Mahalle Ziyaret Edilecek

“İstişare Ekibi” bugüne kadar, 35 mahalle ve bin 500 sokakta, 10 bin hane ve bini aşkın esnaf ziyareti yaptı.

Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından yapılan ziyaret ve görüşmeler neticesinde sahadan alınan veriler modern kent hizmetlerine kavuşan mamur bir ilçe için gerekli hizmet yol haritasına da rehberlik edecek.

İstişare Ekibi, mutlu Beykoz için 45 mahalleyi dolaşarak her eve ve iş yerine ulaşmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder