5 Kasım 2021 Cuma

KANLICASPOR, DEPLASMAN GALİBİYETİ İLE BAŞLAMAK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup takımlarından Kanlıcaspor, 2021-22 Sezonundaki ilk karşılaşması için Kestanelik deplasmanına gidecek.

Kırmızı-Beyazlı ekip sezonun ilk haftasını Bay olarak maç yapmadan geçen takımlarımızdan idi.

Yaklaşık bir buçuk aydır, yeni sezon için çalışan hazırlık maçlarına çıkan Beykoz temsilcisinde Takım Antrenörü Aydın Çaylı futbolcuları ile yaptığı görüşmede kendileri için zayıf-güçlü takım olamayacağını ifade ederken, " Beykoz İlçesinden lige katılım sağlayan takımlar içinde en mütevazi bütçeli olanı biziz. Öncelikle bu yolda bize güvenip, ben de aranızdayım diyen tüm futbolcularıma bütün samimiyetimle teşekkür ediyorum. Bu hafta deplasman maçımızla başlıyoruz İnşallah...rakibimiz ilk haftayı farklı mağlubiyetle kapattı tamam da bu bizi rehavete sokacak bir durum değil. Biz de her maç için ayrı bir plan, heyecanla çıkacağız maçlara. O güçlü bu zayıf takım ayrımı yapma gibi bir lüksümüz yok" diye konuştu.



Uzun yıllardır Kanlıca Spor Kulübü ile ilgili ne zaman haber yapsak yıllar önce Genel Medyada yaptığımız klasikleşmiş haber başlıkları kullanırdık " Zengin semtin fakir takımı!" diye...gerçekten de Kanlıcaspor son  yıllarda hep birkaç gönüllünün sorumluluk alması, elini taşın altına koyması ile var olma mücadelesi vermekte.

Yeni sezonda ilk kez resmi maçlara Kulüp Başkanı olarak çıkacak olan Remzi Alişan'da yeni dönemde elini taşın altına koymuş durumda...Türkiye'nin en zengin, en namlı, tanınmış isimlerinin ikamet ettikleri Kanlıca'nın futbol takımı sezonun ilk maçına çıkmaya hazırlanırken Başkan Remzi Alişan'dan yorum aldık...



" Futbol sahaya çıkmadan kazanılmıyor ya da kaybedilmiyor...bu anlamda Beykoz ilçe temsilcileri içinde bazıları bizi en zayıf halka olarak görmekte, bu yorumlar bizleri açıkçası üzmekte. Elimizde sahaya çıkacak bir kadronuz varsa bu konuşmalar anlamsız kalmakta. Biz şartlar ne olursa olsun Aydın Çaylı Hocamız ve sporcuları ile bir yola çıktık, semtimizi temsil etme gayretinde olacağız. Futbolda yenmek de var yenilmekte Türk Sporuna yarım asırdan fazla katkıda bulunan bir kulüp olarak her maçımıza aynı heyecanla çıkacağımızı belirtmek isterim. Kestanelik maçına da öyle bakıyoruz. İnşallah oradan galibiyetle ayrılıp, sezona güzel bir başlangıç yapmış oluruz " 

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder