5 Kasım 2021 Cuma

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN DOST BEYKOZ'A ZİYARET VAR


Dost Beykoz’un Kavacık’taki Haber Merkezinde gerçekleşen ziyarette, BİSK Heyetini, İmtiyaz Sahibi Kader Gür karşıladı.

Yaklaşık bir saat süre ile devam eden ziyarette, BİSK’in Beykoz’da yapmış olduğu sportif çalışmalar ve amatör kulüplerin çalışmaları konuşuldu. BİSK Başkanı Asım Özdemir, kendisinin de yazarı olduğu Dost Beykoz’u ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunmak istediklerini, spor camiası olarak Dost Beykoz’u önemsediklerini kaydetti. Başkan Özdemir, Spor Müdürü Talip Ercan’ın bu anlamda büyük emek verdiğini ifade etti.

Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Asım Özdemir’in şahsında tüm spor camiasına teşekkür ettiklerini söyledi.

Beykoz’un sosyal ve siyasal sorunlarının da konuşulduğu ziyarette, Beykoz’da sivil toplum kültürünün gelişime ihtiyacı olduğunu ve bu gelişmişlikle birlikte, STK’ların bölgenin yönetiminde söz sahibi olacak niteliğe ulaşmaları gerektiğine vurgu yapıldı.

Asım Özdemir ise siyasetin spora müdahalede bulunmasına olabildiğince engel olmaya çalıştıklarını ve sporun toplum üzerinde oluşan bağımsız düşünce yelpazesinin gelişimine katkı sağladığını düşündüklerini dile getirdi.

BİSK heyetinin Dost Beykoz’u ziyaretinde, Asım Özdemir’e, Başkan Vekili Şeref Kurtuluş, Kanlıca Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ve Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç eşlik etti.

Toplantı sonrasında Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür’e, BİSK Yönetimi tarafından milli takım forması hediye edildi. Kader Gür forma nedeniyle BİSK heyetine ayrıca teşekkür ettiğini dile getirirken, son iş olarak objektiflere birlikte poz verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder